Spánek měsíčního miminka. Je normální, že přes den vůbec nespinká?

barborat13
5. srp 2022

Ahoj holky potrebuji poradit...je normalni mam měsíčního chlapecka a pres den vubec nespinka...trošku me to znervoznuje přeci potrebuje odpocinek at delam co delam nic. ..je to normalni mame umele mleko BEBA 130ml 3640g 55cm ...moc děkuji za odezvu

lentilkah
5. srp 2022

Mesicni miminko potrebuje urcite spat i pres den. Trapi ho brisko? Vubec neusne, nebo usne a za chvilku se vzbudi?

barborat13
autor
5. srp 2022

@lentilkah na chvilku 10 15 min dnes 3krat kakal prdiky ma ale vyprdi se stejme nezabere...ted dostal i vice mlickA a nic

bublina03
5. srp 2022

@barborat13 pláče přes den?a jak spí v noci?

martinau5
5. srp 2022

A spí aspoň na rukách? Některé miminka potřebuji být u maminky. Popřípadě zkusit hojdavak apod.

barborat13
autor
5. srp 2022

@martinau5 uz ani u me nechce v houpaku taky nic...na me taky ne uz nevim

barborat13
autor
5. srp 2022

@bublina03 no v noci spinka celkem pekne prave vcera dal i 4.5 hodiny pak 3...

bublina03
5. srp 2022

@barborat13 nemůže to být opravdu kolika, prdiky? Nás to pěkně trápí od 14 dnů, malá plakala, propinala se a usnula až k večeru a pak spala.

martiniquest
5. srp 2022

Zkusila jsi satek/nositko?

lentilkah
5. srp 2022

U takhle maleho miminka jsou i tyhle kratke slofiky normalni, muze ho zlobit brisko, byt mu teplo, cokoliv.

fifinka2020
5. srp 2022

@barborat13 trošku se ztrácím v těch informacích - šlo by napsat v kolik cca večer usíná, kolikrát se v noci budí a kdy vstava? A jestli je přes den uplakany, nebo v pohodě?
Můj syn byl velký nespavec (a má to porad), po 6nedeli jsem se ptala doktora, jestli je to normální (všichni mi říkali, jak miminka skoro pořád spi), takže syn měl taky víc kratších spánku, a pokud jsem nejela ven, doma mi prostě neusnul (ale taky dost plakal). A taky záleží, jak spí v noci, pokud celou noc, může spát přes den méně...
Každopádně zkus hledat, co by potřeboval (kocarek, nositko, bílý šum, hojdavak...), někdy je to fakt orisek

berushe14
5. srp 2022

To vám nezavidim. Musí to být strašné pro vás i miminko. Já třeba první dva měsíce nevěděla jakou ma barvu oci…budil se jen na jídlo…

inah91
5. srp 2022

U nas to bylo to stejne, první 3 měsíce nespal přes den - max u prsa nebo na mě - třeba 7 minut, odložit nešel, ve 3m přestal spát v noci 😂👌 zlepšilo se to mou dietou a hlavně časem….
Držím palce 💪

daasqua
6. srp 2022

Není mu vedro? Kolik celkem naspi za 24 hodin?

anyyyn
7. srp 2022

Pláče přes den (místo spaní), nebo je spokojený? Mě malá spala normálně i přes den, ale tak v 8 týdnech, když bylo velký vedro, tak třeba přes den usínala jen na chvilku u kojení a pak po týdnu prospala téměř celý den. Byla spokojená tak jsem to neřešila a časem se to srovnalo.

barborat13
autor
7. srp 2022

@anyyyn nene neplakal koukal a je pravda ze 2 den kdyz bylo chladneji spinkal...ted spis vecer je steasne neklidný hazi rukama nohama a jakoby knuci ...nosím ho v nositku tam zabere ale ma strašně slabe spani

barborat13
autor
7. srp 2022

@daasqua no jak kdy nekdy 13 hod jindy méně

elis101
8. srp 2022

Upřímně mi bylo doktorkou řečeno, že i takové děti jsou, což je peklo slyšet....Moje malá nespala a nespí doteď.

Byla teda plně kojená, takže dávala minutkový šlofíky po kojení v náručí, jinak nic. Uspat jedině ježdění. Kočárku, ale fakt jezdit...večer spala hezky, usínala u prsa kolem osmé, na kojení se budila 3x a ráno měla od 4:20, to byl první půlrok, který nevím, jak jsem přežila.

Pak se to změnilo a usla u dopoledního kojení. Někdy na 15 minut, někdy na hodinu, ale šla odložit. Odpoledne musel být kočárek, někd, to vyšlo, jindy prostě ne...

Od asi roku a třičtvrtě vstává mezi 5:30-6:30, pres den usne výjimečně a to pak řádí třeba do čtvrt na jedenáct, přičemž vstávání se fakt neposouvá. Když přes den nwspí, usína mezi 19-20 většinou, někdy 20:30...

Pravda, že mi jednou dokrotka říkala, že by bylo fajn, aby spala, když jsem jí rekla, že to párkrát zalomila u večeře...ale násilné pokusy uspání jaiu jenom mý nervy a její neskutečný řev...

novacek21
9. srp 2022

@barborat13 mám teď doma 5tydenni a za 24 hodin naspi tak 11,5h a to počítám i ty třeba čtvrt hodinové šlofíky, někdy je v pohodě,někdy už přetažený, nosítko občas zabere, ale ne vždy. Doktorka říkala, že je to normální, děti jsou různé. Tak si říkám, že může být i hůř, třeba se to změní k lepšímu, doufám 🍀🤞🏻

andreadobro
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ovcekoule
Odpověď byla odstraněná
Zobraz