Spánek 3měsíčních miminek. Jak moc nebo málo spí ta vaše přes den a v noci?

ajasinde
24. led 2023

Dobry den, mam dotaz na spanek vasich 3 mesicnich miminek. Jak moc nebo malo spinkaji pres den a v noci? Snazime se najet na rezim. Dekuji🙏🏼

kubesovaadelka
24. led 2023

@ajasinde co si vzpomínám, tak ve 3 měsících jsme měli režim 2-2-2-2. 2 hodiny vzhůru-2hodiny spánku. Postupně se doba vzhůru prodlužovala a doba spánku zkracovala. Večer šla spát okolo 18 hod ve 22 hod se vzbudila a když hned u mlíka usla vzbudila se ještě okolo 2hodiny a vstávali jsme okolo 5 hod ranní. Pokud se v noci vzbudila okolo půlnoci noci, nezabrala 2 hodiny ať jsem dělala co jsem chtěla, vždycky usla až za ty 2 hodiny.

ondul
24. led 2023

Dost nahodne, nekdy slofik hodinu a pul, nekdy dvacet minut, vzhuru tak hodinku a pul, pres noc buzeni dost caste, ctyrikrat i osmkrat. Moje deti obecne nejsou moc spavy, a s vekem se to spis zhorsuje az do odstavu. Rezim se moc snadno nezavadi, kdyz te dite nenecha 😁. Respektive kdyz hodinu uspavas a dite spi dvacet minut, tak ten rezim dost dobre udrzet moc nejde.

ajasinde
autor
24. led 2023

No ja si prave rikam, jestli nespi az moc😁 nevydrzi dyl vzhuru nez 1,5-2. Spi dopol nekdy hodku, nekdy dve. Pak po obede vetsinou v kocarku 1,5 hodky nekdy doma i 2. Pak jeste po 4.hodine tak 30 min. nekdy hodku kdyz jeste jdeme ven. Po pul 6 koupel, jidlo a kolem pul 7-7 spi. Vstava vetsinou az kolem 3.na mleko, nekdy i driv. Pak 6-7. nekdy jeste usne do 8.

ajasinde
autor
24. led 2023

@ondul no me prijde, ze muj malej ma spavou nemoc😂 my teda jsme spaci vsichni, tak to asi podedil😁

moonulka
24. led 2023

Jediný režim je večerní ukládání ke spánku 😁 jinak přes den spí jak potřebuje. Někdy si dá 3 hodiny v kuse, někdy to je dopo, někde odpo. Jinak spí po půlhodině různě během dne. V noci se budí na kojení taky různě, na hodiny nekoukám. K ránu je to častěji, jak už ho tlačí břicho, takže i po hodině.

andreacantu
25. led 2023

@ajasinde my mame spavce ktery byl nespavcem do 10.tydne 😀 mala spala ve 3.mesicich 4x denne (45 min - 1.5 hodiny) nikdy nevydrzela dele jak 2.5 hodiny vzhuru v noci pak vstavani jednou na kojeni. Kolem pateho mesice se prestala budit v noci a prospala celou noc ale pres den ji ty 4 spanky zustaly az do roku. Je si to uzivej ze spinka hodne maminek by ti takovy start zavidela 😀

martinka0209
25. led 2023

U tak malého miminka moc na režim nenajedeš moje obě děti jsem přes den každé tři hodiny musela budit na jídlo jinak by spali celý den 😀 po jidle chvilku koukali cca půl hodiny až hodinu a pak zase spali a ve třech měsících spali celou noc občas se stalo,že se v zbudili v noci jednou na kojení a pak spali do 6-7 hodiny ranní