Spánek 3m. miminka Co by pomohlo?

21. srp 2024

Tak mi řekněte, proč jeden den můžu dělat cokoliv a to mimco se v nositku nevzbudi, můžu chodit ven, vysavat, vařit a žádný problém a druhý den musím stát v kuchyni u digestoře a ani nedychat 🤦‍♀️Jeden den jsem schopná pospat celý a Druhý den vzhůru co 20minut a neuspatelna 🤦‍♀️ co by mohlo pomoci?

exbordelar
21. srp 2024

Miminka jsou matematicky nevypocitatelne... co plati dnes neplati zitra, atd. Nez jsem mela deti, tak jsem si ani z jednoho promile nedokazala predstavit, jak narocne materstvi je. Fyzicky a predevsim psychicky. Ze jsou upozadeny veskere biopsychosocialni potreby matky. A hlavne spankova deprivace je peklo.
Radu nemam. Proste to prezit, vzit to jak to je, a ze i kdyz bude nekdy daleko hur nez ted, tak ve finale bude opravdu lip 😀
Ale ja ted jedu na cynicke vlne, jedno decko mam momentalne nemocne, zbyle dve se nudi a delaji bordel 😅
Posilam hodne sil, i kdyz bych sama aspon spetku potrebovala 😆

jittuli
21. srp 2024

Je to tak no. Ještě jsem vypozorovala, že po takovém ultra spacím dnu (objevuje se tak jednou za 2-3 týdny - miminko teď má 2,5mesice) přichází výraznější posun ve vývoji (lépe vnímá okolí, první úsměv, atd.). Ale jak zařídit aby takové dny byly častěji jsem ještě nevymyslela 😅

autor
21. srp 2024

@exbordelar vůbec tohle neznám, první syn sice spal u cicky ale.spal pořád stejně, občas kratší spanky ale jinak žádné velké změny, ale ona je šílená 🤦‍♀️nemuzu stát celý den v kuchyni a čekat až se trochu vyspi, musím obstarat staršího 🤦‍♀️nespí jinde než na mě a uspavat se musí v kuchyni, no hrůza 🤦‍♀️výhodou je, jedinou,že mám za dnešek 22000 kroku a pěkně se hubne 😅🤦‍♀️