Maminky,co snídaj vaše batolatka?dcera není snidanovy typ,nejraději by nejedla po ránu vůbec nic,do cca 16m snidala instantní kaše,ty už ale teď nechce ,domácí kaše,krupice taky ne,mléko um nepila po ukončení kojení nikdy.
Po ránu kromě jogurtu nechce nic,problém je že snida pořád jeden druh(Matylda,tvarohacek),ráda bych udělala změnu,ale nevím jak?
Žádné placičky,buchty,sýry,šunku,prostě nic.Pres den potom už problém není,máme jídelníček docela pestrý.Resit nebo ne? děkuji
Keď to dobehne cez deň tak by som neriešila alebo skus jej neskor dat môj vstáva okolo 7 a raňajkuje až o pol 9-9. Možno len nie je hladná tak skoro.
@lady742 bych to nechala na ni když nemá hlad/chuť tak ji to nedonutis spíš ji to můžeš znechutit. Můj 2 rok, 3mesice snídá taky jogurty, tvaroh.. Ono ty děti mají ještě svůj kompas v sobě, který jim šeptá, co mají jíst.
Moje 15 mesicni snida ochucenou hollandii nebo ovesne detske kase.
Vůbec bych to neřešila ..moje děti zase večeři furt kase. Sice různé druhy, ale furt kase. Já třeba zase skoro furt snídám pečivo s marmeládou a taky mě to nevadí. 🙂
Asi bych to neřešila, u nás ráno bývá UM a třeba za hodinu pak toust se šunkou, sýrem, sýr miluje... Případně chleba s něčím, rohlík,... Mezi tím a obědem má většinou jablko nebo hrozny, pak tedy oběd a odpoledne většinou jogurt, ovoce nebo oboje... Pak večeři a zase UM nebo nějaké rostlinné mléko, kokosové, mandlové, ovesné... Pak spí celou noc
Prostě některé dítě chce víc, jiné míň, každé něco jiného... To asi neovlivníš moc... 🙂
Proč by nemohla snídat jogurt každý den? Rozhodně lepší volba pro dítě 16m než třeba ten rohlík se šunkou, jak píšete, vždyť je ještě maličká, na uzeniny času dost a když si pak dá rohlík a ostatní jídlo během dne, neřešila bych.
Neřešila bych, syn zase jeden čas chtěl k večeři jen chleba s tvrdým sýrem. Nic jiného večer nechtěl. A po nějaké době začal chtít i jiné věci. Jinak také normálně jedl. Třeba jí to za nějaký čas omrzí. A nebo také ne. Jogurty k snídani nejsou špatné, pokud ti přijde, že je to málo zkus přidat k jogurtu kousek ovoce. To si třeba vezme.
@lady742 asi bych to moc neřešila. Prostě někdo snídá někdo ne 🤷🏼♀️ manžel třeba potřebuje po probuzení 2 hodiny než se nasnídá. Nabídla bych jí různé snídaně (nejlíp od tebe, aby viděla, že se to normálně jí) a chceš/nechceš, dáš si dřív svačinu. Já bych tvaroháčky vyměnila za domácí variantu (míchaný tvaroh s kakaem, trochu osladit, zamíchat se zakysankou nebo ušlehanou šlehačkou)
Je jí 6 a snídá jenom jogurt. Respektive momentálně pudink se šlehačkou, před tím bylo období kostíků a před tím smetanek.
Holky děkuji moc 😉
@lady742 moje jí ráno taky jogurt, bílý a pořád ten stejný, neřeším