Hezky vecer
Chtela bych se zeptat kdyz uz zacina byt konecne hezky .
Jak to resite s pokryvkou hlavy u deti ? - mam rocni holcicku a kdyz je vzhuru tak proste si z hlavy vsechno sunda takze nejaky klobouk nebo tak nevim
Nebo nevadi kdyz na ni sviti slunce kdyz uz ji je rok ?
Nerikam pri 30 stupnich ☺️
A cim mazete deti v lete ?
Mám roční holčičku a ta si teda nechá na hlavě capku takže dobry ale musí se mazat,dnes jsem ji zapomněla namazat krk a už vidím že ho má lehce růžový. Oni mají tu kuzicku slabouckou takže já mažu 50tkou, pěnou z DM, za mě nejlepší, hezký se roztírá.
Čepičku nebo klobouček se šňůrkama pod bradou taky strhne? U nás to celkem drželo, proto se prckům ty šňůrky na všechno dřív dávaly...
..no já to u dětí řešila tak,že jsem našila tkaničky 🙈, případně rovnou kupovala čepice co tkaničky měly😉..starší nesnesla v roce ani zimní čepice, to by mě švihlo kdybych to měla řešit jinak 😂
Tkaničky nefungovaly, domluva nefungovala - resila jsem nechozenim na slunce okolo poledne a dal nic, byli bez cepice. Dnes by me třeba nenapadlo řešit pokrývky hlavy, ještě včera jsem na hřišti potkala dítě v zimní kombinéze a ve snehulich😀
S dovolením se přidám k dotazu. A máme stejný problEM, roční a taky vše sundá z hlavy 😀