Zdravím maminky, mám roční dítě a od neděle u něj pozoruju škubání hlavičkou na levou stranu. Dřív občas trhnul hlavou dozadu, když jsem ho třeba držela v náručí, ale tohle dělá jen na levou stranu a poslední 4 dny. Trochu mi to připomíná to trhání hlavou u Tourettova syndromu 🙈. Nemáte s tím některá zkušenost? Za týden jdeme na roční prohlídku, tak se na to zeptám, ale nevím, jestli to vydržím do té doby. Děkuji.
@haninka83 zdravim, nas vzdaleny pribuzny ma tento syndrom. Klukovi uz je teda 17, bere na to leky. U nej se dlouho nemohlo prijit na to co mu je. (Zjistili mu to v cca 10 letech).On sebou tak jako divne nekontrolovatelne obcas skubnul a tou hlavou taky. Jakmile zapomene vzit dvoje leky za sebou tak do 3 dnu miva zase to skubani, jinak je to velmi chytry kluk. Hele uvidis, ale tve ditko je jeste dost male, nemusi to byt nic vazneho. Pozoruj ho, prober to s doktorkou, ale zatim bych to nehrotila, muze to delat proste jen tak..
@95newmommy2020 Děkuju za uklidnění. Snažím se neplašit, ale jak píšeš, člověk už vidí nejhorší scénáře 🙈
Ahojky mě děla můj 13 měsíční ze kýve hlavou ze strany na stranu. Děla to asi od 10 měsíce. Myslela jsem, že je to epilepsie nebo něco. V hlavě nejhorší scénáře. A ono se zjistilo, že jen tak blbne. Takže se zeptej, ale z vlastní zkušenosti Radim, moc nad tím nedumej.