Holky mám dotaz. Byla jsem si vyzvednout dítě ze skolky. A koukam, malá je celá ožahlá sluncem. Ve skolce neni žádný pristresek nebo tak takže si hrajou jen na přímém slunci. ☹️ A malá je spálená. Vy mažete deti kremem než je dáte do skolky? Nebo jak to děláte?
Mažu ráno obličej a ruce.
ano, mazu rano pred odchodem do školky
Mazu rano a uz jsem koupila i roll on do skolky, ze se primazne nez pujdou ven.
Ano mazala sem,nebo rodiče dávají krém do školky a poprosi paní učitelky jestli by nemohly namazat před odchodem ven
U nás jsme děti mazaly, než jsme s nimi šly ven. Každý má svůj krém. Některé to zvládnou a tak trošku nám pomůžou, ale i tak je kontrolujeme, jestli jsou namazaný všude.
U nás děti mažou učitelky pokud je to potřeba. Ráno bych to odhadnout nedokázala, občas to vypadá, že bude zataženo a je z toho slunečný den, to bys musela mazat fakt pokaždé...
Ráno mažu ruce, uši a za krokem. Nosí kšiltovku. Chodí po obědě, takže odpoledne neřeším
Dala jsem krém do školky a učitelky ho mažou než jdou ven.
@janinasm zeptala bych se ve skolce. U nas jedna skolka mazat nechtela, pak na nalehani rodicu chteli deti namazane od rodicu rano a pak mazali po obede (rano jsem mazala jen behem letnich mesicu, kdy je i dopoledne ostre slunce, ale zadny krem nechrani cely den). Druha skolka mazala bez problemu, jen chteli krem
Dcera si maže sama ručičky.Taky je má hned chycené.
Syn je v lesni skolce, mazu rano oblicej, usi, za krkem, dostava kloubouk/ksiltovku a ma dlouhy rukav i kalhoty - kvuli klistatum. Zazemi maji mezi stromy, takze prevazne ve stinu, ale chodi treba na palouk, kde je prime slunce, takze mazu (navic syn je takovy ten zimni typ “snehurka” - sice ma tmave vlasy, ale ledove modre oci a temer bilou plet, takze o opaleni se neda mluvit).
Naše školka si přeje, abychom děti ráno před příchodem namazali a oni je mažou pak ještě jednou odpoledne
Ráno ne, ale má krém v batohu a ví, že se má namazat. Naštěstí na to učitelky dbají a opravdu prosí rodiče, aby děti krém měly s sebou. Když někdo nemá, říkám dceři, ať klidně půjčí.
Mazu a ve skolce maji povinne krem - mazou se tam vsichni pred odchodem ven. Nenapdlo by me nechat dite velkou cast dne na slunci bez kremu.
V nasi skolce maji deti ve skolce sve opalovaky a pred odchodem ven se namazou nebo jim ucitelky pomuzou.
Mazu. Hned po prvnim slunicku mel syn vyrazku, bohuzel svezly typ po me, to namazanej nebyl 🙈 a i samy ucitelky mi rekli, at mu necham ve skrince krem a oni ho namazou nez pujdou ven.
Do synovi skříňky ve školce jsem mu dala opalovák a zapomněla jsem říct, že ho tam má. Odpoledne mi syn sám řekl že ho paní učitelka namazala než šli ven. Dělali jsme to tak i v soukromé školce. Záleží asi na personálu, jsem ráda, že naše učitelky ve školce ty dítka namažou než jdou ven a že jim to nevadí 👌☺️ ráno ho nemažu.
Děti mají ve skříňce svůj krém a učitelky na to dohlíží ,ale jak bude i ráno větší teplo ,tak ji namazu i ráno před školkou
@janinasm Když teď nosí krátký rukáv, tak ano, ráno namažu ruce. Obličej neřeším, dávám jí kšiltovku nebo klobouček. Ale vím, že třeba v jeslích je mazali bez ptaní před pobytem venku. Děti jen tak na plném slunci, to mi teda přijde dost zvláštní...