Sex a dítě, které se často budí. Jak jste to vyřešily vy?

cherie24
20. črc 2020

Maminky je tu nějaká, jejíž dítě se neustále v noci budí/budilo? Jak jste řešily váš intimní život s nespavým dítkem? Malá spí se mnou v posteli, protože bych nedávala se k ní budit co hodinu, někdy i častěji a uspávat ji v postýlce, ale je to teda totální zabiják jakékoli večerní aktivity 🙈 Mám koupenou zábranu, ale postel má více stran ... Hrozně se v noci mrská, tak že se pak překulí na břicho, to jí vzbudí a zmateně leze po posteli než se rozbrečí. Bojim se od ní odejít, ale nějaké chutě taky mám... Jak jste to třeba vyřešily vy? 😁

lv
21. črc 2020

Rychle 😆😆😆

zmrzlinka
21. črc 2020

Ano rychle a potichu 🤣🤣🤣

miba10
21. črc 2020

@cherie24 každou volnou chvilku 😂ale jak děti rostou, tak těch chvilek je čím dál min a na hubu padame čím dál víc 🤦‍♀️😂

malenka3
21. črc 2020

No snadno. Všude jinde, jen ne v posteli. 😂 Tam to budeme dělat, až budou děti z ložnice pryč. 😂

niki1107
21. črc 2020

@malenka3 Napsala jste to skvěle 😁. Úplně souhlasím.

@cherie24 Jak máš velké dítko? Naše 21m taky spí s námi, respektive spí ve svojí postýlce vedle naší (do roku spala sama v pokojíčku 😂), ale umí sama slézt s tím, že na jedné straně má zábranu (konec své postýlky) a po celé posteli neleze, takže využíváme sexuálních aktivit v obýváku a nebo když si malá maluje v židli, tak rychlovka v ložnici 😂. Jo a ještě jeden tip, máme asi za 1000,- wifi kameru v ložnici a když jsme v obýváku, tak na ni stále vidíme 😉.

linethe
21. črc 2020

Když byli děti v ložnici i když ve své posteli, tak potichu a rychle 😀 nebo kdekoliv jinde než v ložnici. Díky bohu teď už je ložnice zase jen naše 😀.

cherie24
autor
21. črc 2020

@niki1107 10měsíců, teď jí ještě rostou zuby, takže je to obzvlášť hrozný 😥 přes den kňourá a pořád se mi věší na nohy a chce chovat a v noci se pořád budí. Za chvíli mi asi hrábne takhle. Hlavně tatínek ten si po porodu našel tyhle aktivity jinde a nový chlap zdrhne za chvíli taky jestli to tak půjde dál 😀

lula86
21. črc 2020

@cherie24 máme doma 9m miminko a má postýlku vedle naší postele, spánek má celkem tvrdý i tak to řešíme potichou akcínebo v jiné místnosti a je na chůvičce.

marketanova
21. črc 2020

Moc to u nás nešlo, měli jsme intimní problém, ale nakonec jsme dali dítě na hlídání a pomocí dalších sex. hraček jsme k sobě našli cestu.

zmrzlinka
22. črc 2020

@cherie24 to je jen období ,které jednou přejde....bude líp spát a bude víc času a síly....chce to jen vydržet 😘

ninolleta
22. črc 2020

Naše malá také spí u mně v posteli. Většinou, když usne, tak vím, že aspoň půl hodky spát bude plus tam máme pro jistotu chuvicku. Takže sex odbyvame v obýváku a bývá to tak na čtvrt hodky.