Ahoj maminky 🙂 jdu si k vam pro radu a zkusenosti. Mam 8 mesicni dceru, od 3 mesice do 5 mesice krasne spala i 10h pres noc, bylo to uzasny 😀, ale od tech 5 mesicu se budi po uspani (podotykam, ze usina sama v klidu v postylce) po trech hodinach a pak co pul hodinu nebo hodinu, mam ji v posteli mezi nama, ale uz melu z posledniho jsem vazne vycerpana. Ted vim ze poslednich 14 dnu ji rostou prvni zoubky, ale az ji vyrostou rada bych s tim spanim neco udelala. Hladem to neni, zkousela jsem sat kasi, nebo nutrilon, nebo kojeni a stejne za 3h je vzhuru, kojim porad ☹ . Mate s temi homeopatiky nejake zkusenosti? Co u vas zabira? Moc dekuji za rady 🙂
U obou deti zabirala chamomila ta je vazne super! Pak jsem synovi kdyz mel noční můry a budil se s křikem dávala stramonium taky skvele funguje! Sedalia take nic moc.
@luciksima a jak jste to diteti davala? Rozdrtit na lzicku nebo naredit tou vodou?
@17mirka dekuju 🙂 vyzkousim a na zuby jte davala
@17mirka jake redeni?
dala jsem si 5 kuliček do stříkačky od nurofenu pak vodu a až se rozpustilo tak několikrát denně jsem dávala malé cucnout 🙂
Dávala jsem 5 kuliček a i kdyz by se to nemělo syn je pěkně cucal v pusince...samozřejmě pod dohledem a zuby mu rostly až v 11 měsících. Akorat pozor nemělo by se před a po podání cca 10-15 minut jíst a kuličky nesmi na kovovou lžičku a nesahat na ně. Nejlepsi je natočit do víčka a pak do pusy nebo do vody. Syna jsem kojila do 17 měsíců tak mi odmítal dlouho pít vodu tak proto jsem mu kuličky dávala cucat 🙂
tak na zoubky nám pomohla hodně chamomila vulgaris nejdřív jsme zkoušeli ch 15 nic moc a pak ch 30 to už malé pomohlo...a sedailie na spaní vůbec..