Dobrý den, mám dvouměsíční mimi.. Ve vlasech má suchou kůži, strupy, i na obočí.. Mažu mi to olejíčkem a vyčesávám.. Kdy se to stratí? Malej má obočí úplně rudé.. :(
my sme používali toto https://www.bioderma-cz.com/nase-produkty/abcde... je síce drahší, ale akonáhle sa mu objavili šupiny vo vlasoch, stačilo pred kúpaním natrieť a po kúpaní vyčesať a po pár použitiach šupiny úplne zmizli. Pár krát sa mu to ešte vrátilo, ale stačilo znova natrieť a bolo po probléme
Ta bioderma u nás krásně zabrala,doporučuji
Taky nedam na biodermu dopustit, bylo to pryč bez námahy
Kokosovy olej.
když byla malá miminko, tak měla celou vlasatou část plnou seborey - tehdy jsem používala kokosový olej a šlo to krásně dolů, ale jakmile jí narostly vlasy a vylezlo jí to zas, tak umývat kokosový olej z vlasů je fakt zážitek, tak jsem koupila také od biodermy a dobrý, spokojenost🙂
My si uzili hodne zle. Mala trpela seboreou az do 10mesicu. Mela to ve velkem. Nejdriv jsem se poradila v lekarne a zkusila ABC Derm od Biodermy, to jsem ale delat nemela, horsi hnus jsem koupit nemohla, na casti hlavy ji to opalilo kuzi a skoncili jsme na koznim. Lekar nam nakazal Ceumed (mocovinu) a pekne postupne to stridat a promazavat i sadlem. Slo to dolu pomali ale slo.
Dobrý den, máte zkušenosti s kokosovým olejíčkem na suchou plet? Hodně jsem četla také o kosmetice La-Roche Posay. Koukala jsem na netu i na www.notino.cz, kde jsem objevila i neznámé značky s bylinkama.
Děkuji za odpověďi 🙂
nam pomohla ondrejova mast... ale vratilo se to i ted v roce a pul, tak jsem namazala 1x a zase dobry🙂
Vím, že ty nejúčinější jsou asi na předpis, ale ty bylinky zase priroda. A kde je nakupujete,jen drogerie nebo i notino tady někdo psal. Zameruju se teda hlavne na ty slevnenejsi pripravky.
nam se to vratilo ted zase po roce, tak musim taky neco nasadit
Nejhorší,že to trápí mě samotnou už skoro 5 let a mám dermatitidu na obličeji i ve vlasech. Používám dlouho už tolik doporučených přípravků a stále se to vrací.
Ted jsem se dočetla a kamarádka mě poradila La-Roche Posay a myslím, že to je velmi kvalitní,nevysušuje mě pokožku vůbec.
Doporučíte mi nějakou vhodnou kosmetiku?
@nonfood olej nepomuze,musi tam byt slozka mocoviny.nam doktorka napsala excipial u lipolotio a seborea byla behem par dni pryc.
Dobrý den, děkuji za tip, a co kosmetika od eucerinu, má také složku močoviny?
dcera když byla miminko také to mela, dost, dávala jsem obklad jarischuv roztok, pomohl nám, jak dlouho to mela uz presne nevim ale cca 1 mesic