Seborea - suchá kůže u miminka, kdy zmizí?

nonfood
25. lis 2018

Dobrý den, mám dvouměsíční mimi.. Ve vlasech má suchou kůži, strupy, i na obočí.. Mažu mi to olejíčkem a vyčesávám.. Kdy se to stratí? Malej má obočí úplně rudé.. :(

vecerinka
25. lis 2018

dcera když byla miminko také to mela, dost, dávala jsem obklad jarischuv roztok, pomohl nám, jak dlouho to mela uz presne nevim ale cca 1 mesic

kachna_b
25. lis 2018

my sme používali toto https://www.bioderma-cz.com/nase-produkty/abcde... je síce drahší, ale akonáhle sa mu objavili šupiny vo vlasoch, stačilo pred kúpaním natrieť a po kúpaní vyčesať a po pár použitiach šupiny úplne zmizli. Pár krát sa mu to ešte vrátilo, ale stačilo znova natrieť a bolo po probléme

soleilll
25. lis 2018

@nonfood Olejíčky vysušují, takže tím kůži vůbec nepomáháš. Kup si obyčejné sádlo (nesolené) a maž tím. A po každé koupeli odrhnout ručníkem a pak vyčesat. Je ještě honě malinké, může to trvat i několik dalších týdnů, ale nebude to mít věčně.

balogis
25. lis 2018

Ta bioderma u nás krásně zabrala,doporučuji

cuuza
25. lis 2018

Taky nedam na biodermu dopustit, bylo to pryč bez námahy

aklin
25. lis 2018

Kokosovy olej.

reitka
25. lis 2018

@nonfood EXCIPIAL a za pár dní je vše O.K.

rousse
25. lis 2018

když byla malá miminko, tak měla celou vlasatou část plnou seborey - tehdy jsem používala kokosový olej a šlo to krásně dolů, ale jakmile jí narostly vlasy a vylezlo jí to zas, tak umývat kokosový olej z vlasů je fakt zážitek, tak jsem koupila také od biodermy a dobrý, spokojenost🙂

pikl
25. lis 2018

@nonfood my jsme s tím bojovali min 2-3 měsíce, olejíček a vyčesávání vůbec nepomohlo, spíš se to rozšiřovalo. Ztratilo se to až po používání Cutozincu, to zabralo rychle, ale zdá se mi to dost chemické na tak malé dítě, příště bych nejdřív zkusila tu biodermu

bayt
25. lis 2018

@nonfood Tohle měl malý taky nějaký čas. Upřímně, nám tedy moc olejíček nezabíral, protože spíš vysouší. Lepší bylo nějaké dobře vstřebarelné přírodní mléko. Osvědčil se mi tehdy Urtekram.

biedronka10
25. lis 2018

My si uzili hodne zle. Mala trpela seboreou az do 10mesicu. Mela to ve velkem. Nejdriv jsem se poradila v lekarne a zkusila ABC Derm od Biodermy, to jsem ale delat nemela, horsi hnus jsem koupit nemohla, na casti hlavy ji to opalilo kuzi a skoncili jsme na koznim. Lekar nam nakazal Ceumed (mocovinu) a pekne postupne to stridat a promazavat i sadlem. Slo to dolu pomali ale slo.

marketanova
26. lis 2018

Dobrý den, máte zkušenosti s kokosovým olejíčkem na suchou plet? Hodně jsem četla také o kosmetice La-Roche Posay. Koukala jsem na netu i na www.notino.cz, kde jsem objevila i neznámé značky s bylinkama.

nonfood
autor
26. lis 2018

Děkuji za odpověďi 🙂

rosalline
26. lis 2018

@nonfood mám dvouměsíční mimi. Obyčejná mast z lékárny infadolan, za tři dny 2x denně je seborea pryč. Bez předpisu

lida9
26. lis 2018

nam pomohla ondrejova mast... ale vratilo se to i ted v roce a pul, tak jsem namazala 1x a zase dobry🙂

marketanova
28. lis 2018

Vím, že ty nejúčinější jsou asi na předpis, ale ty bylinky zase priroda. A kde je nakupujete,jen drogerie nebo i notino tady někdo psal. Zameruju se teda hlavne na ty slevnenejsi pripravky.

mirtha
28. lis 2018

nam se to vratilo ted zase po roce, tak musim taky neco nasadit

marketanova
4. pro 2018

Nejhorší,že to trápí mě samotnou už skoro 5 let a mám dermatitidu na obličeji i ve vlasech. Používám dlouho už tolik doporučených přípravků a stále se to vrací.

marketanova
15. pro 2018

Ted jsem se dočetla a kamarádka mě poradila La-Roche Posay a myslím, že to je velmi kvalitní,nevysušuje mě pokožku vůbec.

marketanova
19. pro 2018

Doporučíte mi nějakou vhodnou kosmetiku?

zelenaesmolda
23. pro 2018

@nonfood olej nepomuze,musi tam byt slozka mocoviny.nam doktorka napsala excipial u lipolotio a seborea byla behem par dni pryc.

marketanova
4. led 2019

Dobrý den, děkuji za tip, a co kosmetika od eucerinu, má také složku močoviny?