Ahoj holky, kdo máte zkušenosti mám malou v šátku správně? Nerada bych jí ublížila nesprávnou polohou... je jí 16 dní 🙂
je tu skupina https://www.modrykonik.cz/group/1994/
tam bude i rychlejší a přesnější reakce
Doporucuji skupinu Nosime deti na FB. Taky jsem si tam byla pro rady🙂
taky doporučuju Nosíme děti na FB... holky jsou hodný, poradí, vysvětlí
Doporučuji spíše skupinu Ergonomické nošení dětí, je tolerantnější 🙂
Já myslím že ano, jen není dobře vidět jestli máš za hlavičkou srolovanou plenku a založenou pod šátkem aby nezaklonil prcek hlavičku dozadu.
@beatrixc jeste trochu bych ji podsadila, aby si vice zakulatila zadicka, ale to zvladnes praxi...jinak pekne🙂
Mmch, srolovana plenka se nedoporucuje, srolovana zinka take maximalne v pripade,
kdyz je to nahrazka toho, ze nedokazes poradne poutahovat uvaz...radeji si utahni horni lem, nez ji tam cpat plenku...omezujes ji tim pohyb a omylem ji muzes nastelovat do spatne pozice. Pro lepsi zpevneni roztahni latku na popruhach, cimz ji take lepe zafixujes. Na druhou stranu v techto vedrech je obcas lepsi ty uvazy delat nevrstvene, abyste se prilis nepotily. Zminovanou FB skupinu taktez doporucuji.
At se vam krasne a dlouho nosi❤
@beatrixc neuskodis🙂 Zkus si ji navazat, jak to mas na fotce a zespoda ji zatlacit na paticky, ona zvedne kolinka a jakoby se v te kapse lepe podsadi🙂 Klidne si pri tom lekce poskoc, nadlehci se trosku ten uvaz a jak se stabilizuje, tak bude zase krasne pevne zafixovana ve spravne poloze. Krasne jste🙂
Ja bych rekla,ze ano🙂