Prosím, uklidněte mě. Dcera, příští týden tři měsíce, je už dva dny protivná, skoro nejí (dneska jedla hezky naposledy ráno, 120 ml - od té doby 2x 40 ml, 2x se nepřisála vůbec, v podstatě naposledy jedla v půl druhé odpoledne). Odpoledne a pak i ve vaně se teda smála, ale jinak je neskutečně protivná - ne že by záchvaty řevu, spíš kňourá a mrčí...ale poté, co jsem se jí snažila nakrmit po koupání a začala řvát, přišlo mi, že se jí dole rýsují jedničky - je možné, že nejí kvůli zoubkům? ona teda není extra jedlík ani normálně, ale takhle málo ještě nejedla...
Male kdyz roatly zuby, tak nechtela vubec jist. Byla uknourana, protivna, chovaci. Pak se vyklubal zub a chtela jist porad.
@veronikaveronikaveronika Závidím...u starší dcery pohoda, ta je najednou prostě měla. Mladší prořvala každý zvlášť. Tak teď se děsím u dvojčat...
@ropetra Dneska je to trochu lepší, asi jí daly chvilku pokoj...
Mě dcera taky nejedla. Mlíko teda většinou vypila ale jinak nechtěla. Což u vás je ještě brzy na jiné jídlo 🙂 Dávala jsem na noc Nurofen sirup, když fakt brečela. Treba kolem půlnoci. Aby se aspoň vyspala. Zuby jsou peklo. Jak já se raduji, že už má všechny 😁