Růst zoubků a nechuť k jídlu

oveckaluky
20. lis 2018

Prosím, uklidněte mě. Dcera, příští týden tři měsíce, je už dva dny protivná, skoro nejí (dneska jedla hezky naposledy ráno, 120 ml - od té doby 2x 40 ml, 2x se nepřisála vůbec, v podstatě naposledy jedla v půl druhé odpoledne). Odpoledne a pak i ve vaně se teda smála, ale jinak je neskutečně protivná - ne že by záchvaty řevu, spíš kňourá a mrčí...ale poté, co jsem se jí snažila nakrmit po koupání a začala řvát, přišlo mi, že se jí dole rýsují jedničky - je možné, že nejí kvůli zoubkům? ona teda není extra jedlík ani normálně, ale takhle málo ještě nejedla...

Mě dcera taky nejedla. Mlíko teda většinou vypila ale jinak nechtěla. Což u vás je ještě brzy na jiné jídlo 🙂 Dávala jsem na noc Nurofen sirup, když fakt brečela. Treba kolem půlnoci. Aby se aspoň vyspala. Zuby jsou peklo. Jak já se raduji, že už má všechny 😁

ropetra
21. lis 2018

Male kdyz roatly zuby, tak nechtela vubec jist. Byla uknourana, protivna, chovaci. Pak se vyklubal zub a chtela jist porad.

oveckaluky
autor
21. lis 2018

@veronikaveronikaveronika Závidím...u starší dcery pohoda, ta je najednou prostě měla. Mladší prořvala každý zvlášť. Tak teď se děsím u dvojčat...

@ropetra Dneska je to trochu lepší, asi jí daly chvilku pokoj...