Rouška. Jak řešíte u miminek?

veronika8808
25. bře 2020

Holky jak řešite roušku nebo jakoukoliv ochranu u miminek?My teda nikam nechodíme ale jsme objednaný na kyčle.Male jsou 4 měsíce.Zase si říkám aby si to vůbec na ty puse nechala 😐

rnika
25. bře 2020

@veronika8808 Miminku ne, mohlo by se udusit .... Raději přes kočárek přehodit plenu ( nebo přes autosedačku

luciaanaa
25. bře 2020

@veronika8808 přesně tak jak píše
@rnika dnes jsem byla u mudr a stejně mají všichni roušku

ondul
25. bře 2020

Dala jsem plínu, když jsme museli.

amazonkajanik
25. bře 2020

@veronika8808 nedávno to řešili v tv,že malým dětem roušku opravdu ne. Vytáhla jsem velkou plinu,co se dá použít i jako osuska,po stranách zapošila,protáhla kalhotovou gumu a tu pretahuji přes sporťák než vyjdeme z "civilizace " do volné přírody na procházku.Malej se sice vzteka,že nevidí ven,ale tu chvilku to musí vydržet. Jinak na nákupy ho neberu a ohledně preventivní kontroly budu volat,ale myslím,že to mudr zruší

lolam10
26. bře 2020

Zkuste kuklu a nebo hold nic.a venku v hluboke korbe kdyz bude pres kocar plina bude to ok (ale pozor plina musi byt na volno,ne neprodysne zakolickovana aby se tam dite neuskrvarilo).a chodte ven do lesa,dite potrebuje i vzduch podle me

marketa1218
27. bře 2020

Mám půlroční holčičku a roušku bych jí teda na pusinku nedala. Nikam s ní teď nechodím, do kočárku ven na zahradu a nebo maximálně někam mezi pole louky na procházku.

pavla555
27. bře 2020

@veronika8808 většinou se prevrntivky ruší... Určo bych tam zavolala, jestli opravdu máte jít.... My mely mít kontrolu s ledvinkama a jsme bez potíží léky řešíme e-receptem a po dohodě s MUDr jsme to taky přesunuly.... I naše pediatricka zrušila kontroly...

kkacca
Autor odpověď smazal
Zobraz
puhelin
27. bře 2020

@pavla555 Nas pediatr preventivky nezrusil, drzi se terminu. Jen upravil ordinacni dobu. A rousku u deti nevyzaduje.

veronika8808
autor
27. bře 2020

@pavla555 volala jsem tam a právě aby se jim tam nepotkavali lidi tak objednavaji.