Dobrý den,
Prosim o radu 😊😊 Dcerka se uz měsíc budí v noci s pláčem a nejde jí utišit. Je na UM uz od malička a v noci se budila tak 2 na UM ale ted treba 4x aby se utisila. Myslite ze pomuze vlastni pokojíček?
Tak holčičku určitě něco trápí, vylifrovat ji samotnou do pokojíčku nic nevyřeší. Hledala bych příčinu
Mně se malá taky v 15 měsících začala v noci víc budit (do té doby spala celou noc), pořád se hrabala, stoupala si, volala mě, ale nikdy takhle nebrečela. Dala jsem ji do svého pokojíku a spí celou noc. Třeba vlastní pokojík pomůže, ale třeba ji může něco trápit, jak píše drakenn.
@zuzik3010 u nás to byly noční děsy a pomohl bylinkový čaj 😉
@amazonkajanik a z jakych bylinek ?
@zuzik3010 je to obyč čaj od Leros Klidné spaní. Jsem ho tenkrát náhodou objevila,koupila,zkusila a hned druhý den nastala změna. Sice se probudil, ale už nevyžadoval být na mě přisátý jak pijavice do rána, ale stačilo chvilku chovat a uložit. A cca po týdnu jsme zas spali celou noc. Před tím jsme nocovali skoro 2 měsíce. A teď když má neklidnou noc, udělám preventivně a buď je klid, nebo se ukáže, že je za tím jiný problém...
@zuzik3010 spíte společně, někdy pomůže vlastní prostor, ale každé dítě je jiné. Malá teď měla noční děsy a tam nepomohlo nic