Roční dítě snědlo pírko. Stalo se to někomu?

eruwie89
1. čer 2022

Dobrý den, můj roční chlapec snědl pírko z polštáře. Nevím jak velké, ale než jsem mu ho stačila vyndat už ho spolknul. Stalo se to někomu? Musíte že to nevadí?

Dekuji

zuzkasim
1. čer 2022

@eruwie89 Myslím, že na pírku není nic, co by nemohlo v klidu projít trávicím traktem. Není to žádný kov, magnet, ani nic nepřiměřeně velkého.

l01991
1. čer 2022

Klid,je to jen pírko,vyjde ven klasickou cestou a není nebezpečné😉

jjasmina
1. čer 2022

@eruwie89 to nevadí

azanka
1. čer 2022

Byla bych ráda, kdyby moje děti jedly v tomhle věku jenom pírka. Jeden ohlodával klacky a požíral kytky, druhej strčil do pusy snad všechno 😅. Přežili.

mourovatakocka
1. čer 2022

@eruwie89 Nikdy nevíš, po čem ztlousteš 😁 Jak padlo, vyjde ven přirozenou cestou, ale děsně mě baví apetit a volba svačinek některých prcků 🙈

katule1990
1. čer 2022

To bude v pohodě 🙂. Moje dítě je taky požírač všeho, dávám pozor na kovy, magnety, baterky, aby neměl šanci se k tomu dostat, ostatní neřeším. Už zvádl ochutnat i kočičí hovno 😨, písek, kamínky, granule, vlasy a kdoví, co ještě. Nikdy mu nic nebylo, imunitu má silnou 😅.

arwen666
1. čer 2022

@eruwie89 pírko nevadí syn už snědl věci 🙈 a to jen o čem vim zvlad i 1kc a taky vyšla ven

2hanah
1. čer 2022

@eruwie89 ano, pírko může vadit, před pár lety se mi stalo, že jsem ho omylem spolkla při stlaní postele a řekli mi, že je to problém, může se zapíchnout od jícnu přes trávicí trubici kamkoliv, záleží jak bylo velké, silné. Polykala jsem tehdy vatu namočenou před rentgenem, ale mně teda zůstalo viset někde kolem toho jícnu, jestli malý ná žádné obtíže, tak to snad bude v pořádku, držím pěsti🍀