Roční dítě poprvé usnulo samo. Co myslíte?

14. čer 2021

Ahojte

Moje rocni dcera , ted usnula sama na gauci , snazila jsem se ji uspat ale to rvala jako tur 😟 a to vzdycky na me usinala a nevadilo ji to . I vcera vecer brecela kdyz jsem ji uspavala
Tak jsem ji polozila na gauc , a usnula sama z hajankem ..

Myslite ze je to vyvoj? Ze uz je velka . ?
Nebo u me nechce byt protoze ted je cele dny u babicek protoze jsem nemocna ..

codal
14. čer 2021

Nepřikládala bych tomu žádnou velkou váhu, za týden může být všechno jinak. Změny přicházejí a odcházejí a určitě to nesouvisí s tím, že jí teď víc hlídají babičky.

tinaprofi
14. čer 2021

To je velmi pozitivní vývoj 🙂 osamostatnuje se. Tak ji u toho moc nerus 🙂)

jjasmina
14. čer 2021

Bože oslavujte, já jsem na to čekala taky rok a konecnee 🙂 ještě kdyby se chtěla odstavit 🙂

autor
14. čer 2021

@jjasmina vidite vy to berete jako pozitivum ,, a ja si z toho delam hlavu ze jsem spatna ze u me nechce byt😃😃

amazonkajanik
14. čer 2021

Mě syn v sobotu usnul sousedce v náručí, je fakt, že klimbal už na houpačce, ale prostě jsem taky byla zvyklá, že usne jen se mnou. Pak jsem byla tak mimo, že jsem ho stále hledala (zvyklá, že když usne venku, mám kočárek v ruce a houpu) a on i v tom rachotu kolem spal stranou. Je to vývoj, pořád ve své podstatě lepší, než mít ještě 8letou maminčinu sukni, která řve sotva dorazí na letní tábor (paradox, to byla neteř, která se teď chystá k 18nám do J.Koreje 🤦)

jjasmina
14. čer 2021

Nejste špatná , to vůbec, jen ať se osamostatni, věčně to nebudou naše malé miminka 🙂

te_reza
14. čer 2021

já bych si to užívala, ono se to ještě může otočit. a čim starší, tim horší 😂