Holky, píšu sem, abych se zeptala, jestli máte některá podobnou zkušenost / problém se slintáním. Moje roční dcera už od malinka velmi slintá. Teče to z pusinky proudem. Jakmile se naučila stát, je to mnohem horší. Denně proslintá tak 10 bryndáků plus ji převlékám do suchého. Možná to moc řeším a spraví se to časem samo - což bych byla ráda. Můžete mi napsat, kdy se u vašich dětiček slintání upravilo?
Jinak cvičíme Vojtovku už víc jak 9 měsíců, ale stále má lehkou hypotonii. Fyzioterapeutka přisuzuje to slintání hypotonii, ale neví si rady s tím, že přestože malá cvičí, tak na slintání jí to nepomáhá.
malje bude mít za měsíc 2 roky a slintá taky....
@daisy321 my už teď skoro ve dvou letech slintáme minimálně, ale ten mladší slintal jak buldok ještě někdy před třemi měsíci a pak to zničehonic skoro přestalo. Ale ne úplně 😠 takže máme občas pěkně pokapanou podlahu. A nejhorší je, když dostane třeba lízátko, minule mu ho dala doktorka, že byl statečný při určování crp a to jste měli vidět tu podlahu v ordinaci a čekárně 😀 😀 ale já jí varovala, nemůže říct, že ne 😀 😀
Mala mne slinta taky dost. Ja to spis prisuzuju rustu zubu nez hypotonii... Vzdycky, kdyz maji prijit dalsi zuby, slintani se o dost zhorsi.