Dobry den chci se zeptat
Zda to ma taky tak nekdo nebo mel - mam rocni dite a ma “”zavislost” na tomhle hajankovi , ma ho uz do doby co jsme prijeli z porodnice dala ji ho babicka .
Prijde mi to hezke ze se k nemu prituli kdyz usina ( v kocarku , na me nebo v postylce u prostred noci se k nemu tuli ) citi se s nim v bezpeci , nebo kdyz ji neco boli tak si ho vezme a prijde ke me ,
Jenze potrebuje vyprat 😀 jenze ona pozna ze jsem ho nechala i v loznici v jeji postylce . a chce proste za nim a vzteka se , dokud neotevru dvere a nebude s ni v jedne mistnosti 🙈
Ma doma asi 3 dalsi hajanky a nechce ani jednoho proste pozna ze to neni ten její - a zahodi je pryc .
Tak se bojim ze ho vyperu a nebude ho chtit taky protoze uz nebude načichnutý tak jak ona chce 🤷🏻♀️ Nebo jak to napsat
Moje dcera si oblíbila polštář s povlakem z Ikei, který už se samozřejmě nevyrábí... Naštěstí jsme měli sadu (povlak na peřinu, prostěradlo že stejného materiálu)... Nechala jsem babičku přešít peřinu a prostěradlo na 3 další povlaky na polštář, nicméně se to nesetkalo s úspěchem... Pozná ten "svůj"... Dceři jsou už 3 roky, ten "její" už vypadá jak třásňový mop, ale nevzdá se ho... Peru ho, když jdeme ven, na procházku, jinak sedí u pračky a u sušičky a řve a řve a řve.. Její sestřenici bude 16 let a má taky polštář od narození 🤦♀️ Takže to mají asi v genech... 🤦♀️😁
To je úplně normální. Roční syn má takhle králíčka, od narození. Koupila jsem i druhého, kdyby se tenhle ztratil, uspinil atd. Ale přesně jak píšeš. Ten originál se nesmí hnout, musí být "jetý", toho druhého, nového, se ho ani nedotkne.
Ja mam takhle medvídka, taky od narození a doteď jsem ho neprala, protoze se bojim, že by se rozpadnul. Už nemá origo oči, je sesivany, ale prostě je se mnou celý život..
@cilkat je to me ani nenapadlo to je super napad
Obě naše dcery mají svého hajánka a občas se s nimi domluvím, že hajánek a i jeho kamarádi (vezmu i jiné plyšáky) se jdou koupat. Dáme vše do pračky spolu a holky když dopere pračka, tak radostí běží k pračce a vyndají si svého hajánka a dají ho na topení. Holkám je 3,5 a 1,5 roku . 🙂
Jo.. to si celkem přesně pamatuji,jak mi to vyprání KONEČNĚ dcera odsouhlasila a jen co jsem dala muchlánka do pračky, začala brečet.. tak tam pak koukala jak se točí 🙈.. jsem ji říkala,že se mu to určitě líbí - že je jak na kolotoči 😄.. nedala bez něj ani žádný výlet do cca 3 let.. jako to teprve byly nervy.. jednou jsem ho fakt nemohla najít, to jsem brečela skoro s ní.. doporučuji koupit ještě jednoho záložního.. pro jistotu 😉
Holka nemá v posteli hajánka, ale plínu. Takovou ukoulenou, směle by mohla konkurovat hadru na podlahu. Když ji vyperu, je zle, protože vypraná "smrdí"😂už jsem to vzdala a vyperu ji jednou za čas. Je jí 5 😂
@te_reza jé, tak to jsem ráda, že nejsme sami, komu se doma válí plína "oslintačka" 🙂 Já už musela najet na systém dvou paralelních plín, protože vzít jí tu jednu jedinou a jen tak vyprat je katastrofa. Takže se pere vždy ta "horší" zatímco na její místo nastoupí ta druhá, která už je taky trochu jetá, ale ještě tolik nesmrdí. Bez plíny neusne a vyhledává jí i přes den, když se potřebuje uklidnit (třeba když se jí něco stane a tak ) Jsou jí tři, v září půjde do školky a já jsem zvědavá, jak to tam bez toho hadru zvládne.
@petma112 takže jí nevadi kdyz ho vyperes ? Ze uz tam nejsou ty “pachy” jeji
Ja se prave bojim ze ho nebude chtit jak nebude “citit”
@janina228 oni ho uz nikde nemaji 🙈 jsou to nervy kdyz nekde je aby ho neztratila treba tchyne
Ale jak pises na vylety jedine s nim😂
No.. tak to vám vůbec nezávidím.. u mladší už takhle máme třetího 🙈😄.. ale u starší taky takový muchláček není k sehnání.. naštěstí teď už je ve věku,kdy ho má jen na spaní 😉
Vadí, ale zároveň se jí strašně líbí, když ho vyndáme že sušičky v momentě, kdy dosuší, protože je teploučký, voňavý a čistý, takže v ten moment je veškeré praní zapomenuto... Jí spíš vadí, že ho nemá nonstop pod svými křídly..
A co přesvědčit dceru, aby hajanka vykoupala? Prostě ho společně vyprat v lavoru mejdlem a pak třeba vysušit fénem?