Roan Marita, sporťák. Jak na pásy při nasazování fusaku?

dukie
7. říj 2009

Ahojte maminky. Víte některá, jak tam dát fusak? Resp. když mám fusak s pěti otvory na pásy, jak v tomhle kočárku ty pásy fusakem provléct? 😕 Já na to zatím koukala jen tak narychlo, ale oproti golfáči od Chicca, co máme, ty pásy vypadají jako "nerozdělatelné"... 😝 Mám se snažit to zkoumat nějak blíž nebo je to marný a holt budeme muset jezdit v zimě sice s fusakem, ale bez pásů? 😕

Tak mě napadlo, že bych mohla pohledat návod, třeba to v něm bude... 😀

tereziep
8. říj 2009

Ahoj, pásy jdou vyndat. Musíš přes ten otvor vzadu - jak je ten otvor pro nastavení lehu - vyndat pásy. Jsou tam jen nasazené. No a pak už problékneš fusak. Dolní myslím sundat nejdou. Já to nikdy nedělala, ale dnes jsem se na to koukala.
Přeji hodně úspěchů

dukie
autor
9. říj 2009

tereziep: Díky za info, vyzkouším to, snad se zadaří. 🙂

kacka1983
19. pro 2010

Ahojky, tak já mám taky golfky Chicco Astral MultiWay2010 a tam jde lehce pás rozpojit a fusak nasadit, taky jsem brečela, že do ROANU fusak nenasadím a co teď, naštěstí jak tady píše tereziep jde pás u ROANU ze zadní strany vytáhnout úplně, je to sice trošku náročnější manipulace než u Chicca kde to jde šup šup,ale i u ROANU se to dá, vytáhneš vrchní pásy ze zadní strany, boky taky ze zadní strany, provlečeš přez fusak a zase navlečeš zpět do otvorů jak to bylo, já to provedla dnes a jde to a jsem ráda 🙂

kacka1983
19. pro 2010

@dukie Ahojky, tak já mám taky golfky Chicco Astral MultiWay2010 a tam jde lehce pás rozpojit a fusak nasadit, taky jsem brečela, že do ROANU fusak nenasadím a co teď, naštěstí jak tady píše tereziep jde pás u ROANU ze zadní strany vytáhnout úplně, je to sice trošku náročnější manipulace než u Chicca kde to jde šup šup,ale i u ROANU se to dá, vytáhneš vrchní pásy ze zadní strany, boky taky ze zadní strany, provlečeš přez fusak a zase navlečeš zpět do otvorů jak to bylo, já to provedla dnes a jde to a jsem ráda 🙂