Ahoj, malý má dost často řídkou stolici - tmavě zelené, hnědé někdy do žluta zbarvené. Pevný bobek má strašně málo, ted asi 4x v měsíci. Je to normální? Doktor to stále přisuzuje zubům(žádné testy nedělal) , chybí mu 4...Lze rozeznat zda je to k zubům nebo je problém někde jinde? Malému je 18mesicu.
@vaseli16 podle mě to těma zubama být může, nebo neměnili jste mléko? Syn měl něco podobného, dokonce byl 3 noci v nemocnici na infekčním a na nic nepřišli...přešlo to samo když jsem změnila mléko 🙈 pokud nemá vyloženě bolesti bříška nebo teploty, tak si myslím, že to nic nebude 🙂
@vaseli16 já myslím, že při tom by ho bolelo bříško...ale jistá si tím nejsem 🤔 kolik mléka ti ještě vypije? Pokud máš takové podezření, možná bych zkusila na třeba 2 dny vysadit, nebo hodně omezit mléko a mléčné výrobky a viděla bys jestli se to nezlepší. Nebo bych prostě zatlačila na dr, ať udělá nějaké testy 🤔
Dcera to tak měla, ale šlo tak o tyden, kdy byla drobet protivna, hodne prujmovala. A pak jako když utne pohoda a třeba 4 zuby najednou venku.
Ale nikdy to nebylo dlouhodobé.
@eithelwing syn to mel taky takhle u zubu, ale ted uz jsem trochu na vazkach, je fakt ze si do mezer kde jeste zoubky chybi stale cpe prsty, tak snad jen zoubky a zas se to srovna
Zdravím, moje dcerka má také ridkou stolici, většinou do žluta, pevnou stolici jen občas, jinak ale prospívá, nemá teploty, je veselá. Dáváme jí Hipp Combiotik - obsahuje probiotika. Tak tolik moje zkušenost, myslim, že je to v pořádku, má to tak už od malinka.
Můžeš zkusit přidat probiotika, pokud kojíš i sobě, pokud je na UM tak Nestlé AL110 (podává se při průjmech). Dobrý je i Hipp ORS nápoj.. Vyřadit ovoce, přidat víc rýže, atp.