Ahoj holky,chci se zeptat....
Minuly ctvrtek jsme byli na prvnim ockovani Hexavakcinou.Mala byla protivna az do nedele,mela teploty,proste asi klasicka reakce.
Vcera cely den samy usmev,breptani a klasicka nase povidalka.Vecer jsem ji v 6 hodin vykoupala a v pul 7 usnula.
Ve 2 jsem ji musela budit,aby se vubec najedla,pak se vzbudila jeste v 5 a v pul 7,nakrmila jsem ji a od pul 8 uz mi zase jen spi.
Mely jste to taky tak nektera,ze bylo vase dite takhle hodne spave po ockovani nebo se mam lekat,ze je neco v neporadku?
obvykle u hexy jsou reakce do 3.dne. Ta nalada do nedele je klasicka reakce a dnes muze byt, ze nani neco leze, vsude jsou chripky. A nebo se proste potrebuje vyspat a dohnat tu naladu a teploty z ockovani, telo je jeste oslabene a ted potrebuje trochu odpocivat. Pokud mela po ockovani tezsi reakci, pockala bych jeste par dni a uvidis. Ale osobne bych se nelekala, ze je neco v neporadku. Chapu tvuj strach, clovek porad cte o reakcich na ockovani, ale jeste bych vyckala. Drzim palce
Ahojky, my to měly s dcerou úplně stejně. Ona je ještě navíc velký nespavec, proto mi bylo divné, proč po očkování toliko vyspává. Samozřejmě jsem z toho byla taky vystrašená a ani jsem si pořádně neužila toho, že příkladně spí. Teď už je všechno opět v zajetých kolejích. Nemusíš se bát, je to normální. Asi si ta malá tělíčka potřebují taky odpočinout.
Holky dekuju za reakce,preci jen prvni spuntik,clovek se boji kazdyho "prdnuti"😁
@lucievitackova uplne chapu, mela jsem to take tak, pri kazde zmene chovani jsem hned lustrovala internet, zda to nesouvisi s ockovanim.😒
@linee
No presne ja rikas,clovek je zvykly,ze se mrnousek nehak chova a najednou takova zmena....
U nás po prvním očkování šílená reakce a změna v chování. Do té doby zlaté dítě, samý úsměv, najednou probrečela den, dva . Zvýšená teplota. Týden po očkování jí nešli ve výtěru z krčku stafylokoka. Takže to znamená, že při očkování nebyla zdravá. Děsí mě to, že prostě nikdo nevíme, zda jsou ty děti opravdu zdravé, když se očkuje.
Myslím, že je to běžné 🙂 tělo vytváří protilátky, je to náročné. Mě syn taky běžně prospal skoro 2 dny po očkování.