Ahoj, kolikátý den, kdyz jste dojeli z porodnice, jste šli s miminkem na první procházku?
3. a 2.den, cca 30min
My šli asi 3. den , byli sme párkrát jen, pak byla karanténa, tak jsme tvrdli jen doma
Záleží na počasí, když nejsou mrazy nebo extra vedra, klidně hned, není důvod, když je dítě dostatečně oblečené. Však už je mu pár dnů a teoreticky může být první jeho procházka cesta z porodnice.
My měli první hned ten den propuštění, cesta k pediatře.
S prvním jsem šla druhý den. Bylo to v únoru, ale bylo tenkrát hezky, tak jsme v pohodě mohli hned chodit na procházky. Druhý syn se narodil koncem března, bylo šíleně větrno, takže jsme ven šli až týden po příchodu domů.
Dcera narozena začátkem října, počasí nic moc. Propuštěny 5.den po narození a hned o
Ten den jsme šli na krátkou procházku
Syn se narodil teď v září. Hned od druhého dne jsme venku. Je příjemné počasí. Mám staršího syna a ten doma nevydrží. Mladší syn krásně v kočárku chrupe
Prvni byla narozena v prosinci a sli jsme asi 3 dny po porodu (ale venku byla uz v den porodu, kdyz jsme jeli domu z porodky), druha narozena v lete, sly jsme 6 dni po porodu. Obecne bych rekla, ze co se tyka mimca je to uplne jedno, spis jde o to kdy se na prochazku citi maminka.
Super, děkuji
Prvni syn narozenej v srpnu, sli jsme hned ten den co nas propustili. Druhy syn narozenej v lednu a sli jsme druhy den od propusteni 🙂
U obou deti (cervenec, unor) jsme sli hned ten den,co jsme prijeli z porodnice, takze vlastne treti od narozeni. Bylo hezky, deti zdrave, me bylo fajn a bydlime u lesa, takze klid a cerstvy vzduch.
já jsem vždycky šla ten den, co nás pustili z porodnice, dcera je srpnová, syn květnový, možná kdybych rodila v zimě tak asi hned tak nejdu...
My jsme byli v porodnici týden a na první vychazku jsme šli snad až v 6ti týdnech ... čekali jsme až bude mít maličký aspoň 3 kila, narodil se koncem února 🙂
Dcera měla při odchodu z porodnice 2000g, byl prosinec a šly jsme asi týden po narození. Na doporučení mé ultrazkušené pediatričky, ať mi z toho doma nehrábne.
Ahojky já rodila v únoru, ale počasí bylo přes 10 stupňů. Každopádně jsem byla fyzicky schopna až někdy za 3 týdny. Takže kdybych neměla takový následky po porodu, šla bych klidně hned. 😁
@michaela1990xx druhý den 🤭
Zalezi na okolnostech, normálně tak 2-3den..syn se narodil v prosinci, domu jsme jeli v lednu a ven se dostali koncem unora.. ;)
Vrátili jsme se v neděli, a hned v pondělí jsme šli na první prohlídku k dětský doktorce. Byl říjen a bylo nádherně.
@michaela1990xx u všech dětí hned v ten den. Přijeli jsme dopoledne domů a odpoledne jsme byli venku 😊 Bylo to v srpnu,lednu a listopadu.
Já bych šla hned, mimčo se dá vždy dost obléct / dát do fusaku. Malej ale neměl tři kila, takže jsme čekali až přibere (bylo mu asi 14 dní když to nabral a pak už jsme šli)
Já jsem šla hned druhá den.
První dceru jsme si v kočárku vezli už z porodnice, protože jsme bydleli kousek. Ven jsme potom chodili hned každý den, bylo září.
Zářijové jsem vzala ven hned druhý den, lednové až docela za dlouho, tehdy byly holomrazy kolem -10 st.
@michaela1990xx Ahoj u nas v porodnici doporučuji jit 2.-4.den.Ja šla druhy den na 30-40min. Ale zaleži i na počasí.