Ahoj, prosím poradíte mi, jaké botičky pro první krůčky by byli nejvíc ideální? Dcerka 14m má užší nožičku a vyšší nárt, už jsme vyzkoušeli kožené capáčky Afelo, v těch plavala, tak jsme koupili v lékárně botičky ( bačkůrky ) od Fare ale za boha v nich nechce chodit. Jak ji naučit na boty, nebo koupit jiné a zkoušet? Už jenom chodí, ale venku v kočárku zatím vydrží, ale bojím se co potom, když není naučená ani na botičky doma.. Děkuji za rady 🙂
@petulles doma boty nepotrebuje a neni to ani pro vyvoj zadouci. Az zacne chtit chodit venku, tak je idealni s ni jit do prodejny a zkouset, jak v botech chodi. Osobne jsem pro prvni krucky priznivcem BF bot, pokud v nich dite chodi dobre a nema nejakou vyraznou patologii 😉 uzsi jsou napr. Froddo pro prvni krucky
@chmelova83 Kouknu na ně, děkuji 🙂
@wxkatuska Doma mi nevadí, že běhá bosky, tím líp 🙂 ale když jsme někde jinde a musí z kočárku ven, tak mi to vadí, že má jenom ponožky např. byli jsme teď u zubařky a běhala tam po chodbách a u mých rodičů je zase studená dlažba. Ale kouknu na ty Froddo aspoň, děkuji 🙂
Risovi sadli Primigi, ma malinku uzku nozku a vysoky nart. Nejako som mu nedala na vyber, proste vonku nemoze chodit bosy a zvykol si. Doma ma heube ponozky a ked je moc zima ma capacky
Afelo jsou na širší nožičku. Můžeš se podívat i na fler, spoustu maminek šije jen lehké capáčky přímo na nožičku, buď kožené nebo látkové s koženou podrážkou nebo látkovou podrážkou která neklouže.Na ven bych doporučila botky nebo zateplené softshelové capáčky
@veronikav31 Jj, koukala jsem na to (až potom 😀 ) naštěstí šli vrátit 🙂 Napadli mě Capiki, že bych vyzkoušela, ty by ji třeba sedli.. Ty jo, díky za tip, to mě nenapadlo a to na fler nakupuji často 🙂 Děkuji! 🙂
@wxkatuska Děkuji, mrknu taky na ně 🙂 Ach jo, je toho tak moc, že člověk fakt neví co vybrat a co je nej, barefoot obuv se mi líbí, ale zase některé ty ceny jsou přemrštěné :-/ Snad najdu něco přijatelného a co hlavně malé sedne 🙂
capáčky dadoos, lze vybrat šířku, botky na úzkou nohu bundgaard, d.d.step 015, filii, jonap 051
Dle mé zkušenosti (mám dcerku 17 měsíců a začala chodit před měsícem) nechtěla chodit v botičkách, které ji neseděly, nebo byly příliš tvrdé. Dcerka má taky úzkou nožičku a nám tedy krásně sedly Froddo, ale ten užší střih (slim fit) a ted jsem koupila i zimní Freycoo, jsou krásně měkoučké a běhá v nich jako by je ani neměla.