Prosím o radu...Pustí nás domů?

jasmina1234
12. zář 2021

Dobrý den
Chtěla jsem se jen zeptat kdo má zkušenost
Dceru jsem porodila na 34tt
Byla 2 dny v inkubátoru má všechno naprosto v pořádku
Jen máme problém,ten že celou dávku vypije jen když se jí chce její dávka je 40
Bohužel častěji vypije jen 30
Vůbec nevím kdy nás už pustí domu dnes tu jsme 17.den jinak dcera má všechno v pořádku dnes ji je 36+3
Jen to papání
Vypije za den 2-3 40cítku
Pak už jen 30 myslíte si,že i s tímhle by nás mohli už pustit
Předem děkuji 🤔

lachtanice86
12. zář 2021

@jasmina1234 tohle je dotaz na doktory navic nepišeš jakou mela váhu pro porodu a kolik má teď

emillyhk
12. zář 2021

@jasmina1234 Nejde ani tak o to, kolik vypije, ale jestli přibírá. A propuštění z nemocnice je opravdu na zvážení lékaře, to ti tady asi nikdo neřekne... Držím palce, ať jste brzy doma 😊

biciklissie
12. zář 2021

U nás to bylo tak, že pustili. Ani jsem (prvomatka) nevěděla, že pije o hodně min, než měla. Jako hubla, pak tedy asi stagnovala a to nás pustili. U toho mi rekli, že musí jist o hodně víc. Doktorka mi ukázala vzorecek, jak podle váhy miminka vypočítat, kolik um má za den vypít. Už si ho nepamatuji, ale v porodnici určitě řeknou nebo Google. Jinak u nás se podařilo krásné rozjist, ale byla to práce. Prostě pravidelně po dvou hodinách dávat, při krmení budit, pak dávat odříhnout, nosit, dokrmit zbytek, znovu odříhnout, nosit. Po dvou hodinách, ve dne, v noci. Ale vyplatilo se, žaludek se krásné roztáhl. A jak dcera sílila, tak u toho i min usínala a měla větší silu sát.

jasmina1234
autor
12. zář 2021

@lachtanice86 po porodu měla 2130 teď má úplně stejně 🤣 pribrali jsme už na porodní váhu