Promáčknutí bříška u miminka. Uklidníte mě, prosím?

1janinka1
14. zář 2023

Ahoj, mám otázku. Nebo spíše potřebuju uklidnit. Skoro dvouleté dítě se pěstičkou možná s celou svou vahou opřelo ani ne dvouměsíčnímu miminku o bříško. To celo dobu spalo a nijak na to nezareagovalo. Ale já mám strach, zda mu nějak neublížilo. A tím, že trpí na prdíky, tak nepoznám, zda brečí kvůli nim nebo skrze to zmáčknutí. Jsem z toho dost psycho. 😪

amain
14. zář 2023

@1janinka1 Ahoj,to me mrzi.Takhle na dalku Ti nic nereknou asi ani na pohotovosti ☹ Pokud uz je od te doby mimi delsi dobi vzhuru a nebreci nejak casto nebo v kuse,asi to bude ok (neni bledy,zeslabli nebo naopak extremne spave).Pokud se to stalo pred nejakou dobou a po probuzeni od te doby casto breci,asi bych radsi pro klid na pohotovost sla.Zalezi taky,jak velky je to dvoulety a jestli obecne ma silu (je rozdil desetikilova holka vs.treba muj 15kg dvouletak kluk).Drzim palce a verim,ze bude vse ok.

1janinka1
autor
14. zář 2023

@amain No stalo se to kolem deváté večer u TV. Byl to okamžik. No 14cti kilová holka. Ohledně těch projevů je to těžké, protože dělala všechno. Brečela z prdíků, pila, blinkla si i spala. Takže já už na ní vidím podezřelé všechno. Ale jinak mi přijde v pohodě. Spíš se ukolébávám pocitem, že když na to zmáčknutí nijak nezareagovala, tak že jí to nemohlo bolet, takže se jí nic nestalo..? Já vím, že na dálku mi nikdo nepomůže, spíš jestli má někdo stejné či podobné zkušenosti. A ohledně lékaře, to by bylo na ultrazvuk, ne?

vikinkav
15. zář 2023

Ja bych neplasila… Priroda je nevytvorila zas tak krehky jak vypadaji, i v brise byli zmackli a museli zvladnout spoustu nepohodli ☺️ Osobne se jeste ridim presne jak pises placem - pokud neplace nebo plac rychle utichne a dite se chova normalne, pocazuju “uraz” za mirny.