Ahojte, od kdy se u vašich miminek prodluzovalo bdeni? Mě malý 3 M vydrží zhruba hodinu a jelikož je uspavani fakt za trest, nemůžu se dočkat až dokáže vydržet déle a nebudu muset uspavat 7 krát denně 😅🤦♀️🙈děkuji
Bohužel je to u každýho miminka individuální. Mému synovi je teď čerstvě 11 měsíců a konečně vydrží vzhůru 3 až 4 hodiny.
Co by se ale mělo časem zlepšit určitě, je to uspávání. U nás to bylo kolem 3 měsíců přes den taky náročnější (do té doby spal přes den v hojdavaku), ale nakonec jsem si z toho udělala výzvu a zkoušela jsem různě zpříjemnit denní uspávání až jsme se dopracovali do fáze položím do postýlky, hladím po hlavičce a do pár minut spí.
Držím palce!!
@veroniqess to jste mě moc nepotěšíla.🤦♀️😅 jasně je to individuální, budu tedy doufat , že se alespoň to uspavani časem zlepší, jinak mi vypoví záda a ruce 🙈
@martinatd Jinak tady jsou bdělá okna (časy mezi spánky) u dětí do jednoho roku. To ranní je vždy o trochu kratší. Je ale jasné, že každé miminko je jiné, toto je obecné, na moje miminko to tedy sedí ukázkově ale 🙂
Zároveň doporučuju na IG babiesandsleep
@martinatd
Mam stejne stareho synka a poslednich 14 dni pozoruju, ze uz vydrzi pres den byt dele vzhuru. Davam ho ale spat, az kdyz je viditelne unaveny. Jinak uspavani nema cenu. Vetsinou, kdyz vidim, ze ho to treba u kojeni bere, soupnu ho do kocarku a chvilku pojezdim na chodbe. Dava tak 3 denni spanky, nekdy hodinku-nekdy dve. My zase bojujeme v noci. Porad se budi priblizne co dve hodiny, nekdy i driv a stava se slepicema 🤦♀️🙈🤷♀️