Pročůraná plenka skrz bok. Jak na to vyzrát?

nikjean
2. led 2023

Holky, já už jsem totálně zoufalá. Od doby, co spí syn (6 měsíců) na boku, každou noc měním pyžamo atd. Všechny plenky (a že jsem jich už vyzkoušela) protečou skrz bok. Nějaké tipy, jak na to vyzrát?

jjasmina
2. led 2023

@nikjean kalhotky zkusit

nita1984
2. led 2023

Používala jsem a používám Pants a neprotecou ani u velkých děti, které se v noci normálně hýbou

gdpr
2. led 2023

Skusit ine... Pravdepodobne na bokoch je plienka sirsia preto pretecie my sme skusili asi 6druhov(Dm, pampers, lidl, kit&kin, huggies potom uz neviem ako sa volali ale nejaka ceska znacka) a nakoniec nam sadli babybabysoft kym sme vybrali jedny, ktore maly nosil az do odplienkovania sice sa to nezda ale kazda plienka s rovnako velkostou od roznych znaciek sa lisi

aselluska
2. led 2023

Dávala jsme na noc o velikost větší

nazka
2. led 2023

@nikjean dala bych větší

30bar
2. led 2023

@nikjean taky jsem pro pants. Idealne pampers. Neprotekly dceri snad nikdy a to uz se v noci dost prevaluje (15m).

sanoela
2. led 2023

@nikjean taky jsme.s tím u syna bojovala nakonec Pampers pants noční a výjimečně je nehoda do té doby noc co noc nehoda má 10mesicu

nikjean
autor
7. led 2023

Holky vyzkoušela jsem samozřejmě i pants. Ty jsou vlastně úplně nejhorší, protože nemají na bocích tu savou vrstvu, alespoň ne dostatečnou. Včera jsem přebalovala v noci 3x - pokaždé byl syn počůraný na boku. Achjo.

30bar
7. led 2023

@nikjean a kontrolujes pindoura at ho nema nejak nahoru? To pry muze delat neplechu.

nikjean
autor
8. led 2023

@30bar když přebaluju, dávám pinďoura dolů. Ale, když čůrá, tak se stejně jakoby nadzvedne, takže to nemá východisko. 😅

veru181
8. led 2023

Jakou používáš značku? My jsme na noc museli mít vždycky Pampers (a teď nám docela fungují i dm nature, kdyz uz je vetsi a čůrá méně).

30bar
8. led 2023

@nikjean tak to uz fakt nevim 🙂 Nebi zkus jeste pampers premium care. S temi mam taky dobrou zkušenost na noc. Je to otrava v noci převlekat procurane dite. U syna se mi to obcas stalo,ted u dcery nastesti vůbec. Ja jsem ale fakt max spokojeny s temi pants na noc.

ada22
8. led 2023

A zkoušela jsi Dm ty jsme kupovali v té poslední fázi na noc . Holky teda byly spíše buclaté. Jinak asi nezbyde nic jiného než zkoušet.

hvezdicka18
8. led 2023

@nikjean Meli jsme s tim u syna taky problem a chtelo to na noc o cislo vetsi plenu, klasickou, zn. Pampers.