Holky, já už jsem totálně zoufalá. Od doby, co spí syn (6 měsíců) na boku, každou noc měním pyžamo atd. Všechny plenky (a že jsem jich už vyzkoušela) protečou skrz bok. Nějaké tipy, jak na to vyzrát?
Používala jsem a používám Pants a neprotecou ani u velkých děti, které se v noci normálně hýbou
Skusit ine... Pravdepodobne na bokoch je plienka sirsia preto pretecie my sme skusili asi 6druhov(Dm, pampers, lidl, kit&kin, huggies potom uz neviem ako sa volali ale nejaka ceska znacka) a nakoniec nam sadli babybabysoft kym sme vybrali jedny, ktore maly nosil az do odplienkovania sice sa to nezda ale kazda plienka s rovnako velkostou od roznych znaciek sa lisi
Dávala jsme na noc o velikost větší
Holky vyzkoušela jsem samozřejmě i pants. Ty jsou vlastně úplně nejhorší, protože nemají na bocích tu savou vrstvu, alespoň ne dostatečnou. Včera jsem přebalovala v noci 3x - pokaždé byl syn počůraný na boku. Achjo.
Jakou používáš značku? My jsme na noc museli mít vždycky Pampers (a teď nám docela fungují i dm nature, kdyz uz je vetsi a čůrá méně).
A zkoušela jsi Dm ty jsme kupovali v té poslední fázi na noc . Holky teda byly spíše buclaté. Jinak asi nezbyde nic jiného než zkoušet.
@nikjean Meli jsme s tim u syna taky problem a chtelo to na noc o cislo vetsi plenu, klasickou, zn. Pampers.
@nikjean kalhotky zkusit