Problém se spánkem. Může to být vývojem?

martik169
12. dub 2022

Ahojte, prosím má někdo zkušenost? Syn 13 měsíců má už více jak týden problém usnout přes den. Myslela jsem si, že to bude nejspíše už přechod na 1 spánek. Jelikož už 2 měsíce pendlujeme mezi dvěma spanky za den. Teď týden každé usnuti trvalo i víc jak hodinu.. občas ani neusnul odpoledne, tak jsem ho nechala do vecera..jenže on má problém usnout i jednou..dělá všechno možné (spíme spolu i ores den) na rukách nechce, v šátku nechce, u prsa jak je jinak zvyklý nechce.. tre si oci a vypadá unaveně.. jediné co nakonec zabere je dsr ho do postýlky, kde začne hned plakat tak ho nechám pár sekund to ho uklidni a usne, ale tohle fakt zavádět nechci🤦‍♀️v noci taky hrůza..dnes mi tvrde zabral až ve 4 ráno, jinak se celou noc jen kulal co 10 minut. Před měsícem začal sám aktivně chodit a poslední týden zkoušíme i venku, jinak na nohách stojí už od 8M a do ted se snažil chodit sám..tak nevím jestli je to vývojem..vůbec nevím co s nim, vždy byl spac..přece ho nemůžu nechat bez spánku. Děkuji za rady