Ahojte, prosím má někdo zkušenost? Syn 13 měsíců má už více jak týden problém usnout přes den. Myslela jsem si, že to bude nejspíše už přechod na 1 spánek. Jelikož už 2 měsíce pendlujeme mezi dvěma spanky za den. Teď týden každé usnuti trvalo i víc jak hodinu.. občas ani neusnul odpoledne, tak jsem ho nechala do vecera..jenže on má problém usnout i jednou..dělá všechno možné (spíme spolu i ores den) na rukách nechce, v šátku nechce, u prsa jak je jinak zvyklý nechce.. tre si oci a vypadá unaveně.. jediné co nakonec zabere je dsr ho do postýlky, kde začne hned plakat tak ho nechám pár sekund to ho uklidni a usne, ale tohle fakt zavádět nechci🤦♀️v noci taky hrůza..dnes mi tvrde zabral až ve 4 ráno, jinak se celou noc jen kulal co 10 minut. Před měsícem začal sám aktivně chodit a poslední týden zkoušíme i venku, jinak na nohách stojí už od 8M a do ted se snažil chodit sám..tak nevím jestli je to vývojem..vůbec nevím co s nim, vždy byl spac..přece ho nemůžu nechat bez spánku. Děkuji za rady