Zdravím Vás,
máte někdo zkušenosti s probiotiky BioGaia a přípravkem Balonix Med? Používáme již zmiňované probiotika, ale nemyslím si, že by měly nějaký účinek.
Mám 2 měsíční miminko a strašně trpíme na bolesti bříška.
Momentálně dáváme kapky BabyCalm a předtím jsme měli espumisan. Mám pocit, že nic z toho nepomáhá. 😢 Přemýšlím tedy nad Balonix Medem.
Samozřejmě cvičíme s nožkama, masírujeme bříško (používáme i mast Pupík), nosíme ho v klubíčku nebo na polohu tygříka, dáváme na bříško i nahřátý polštářek, zkusili jsme i čípky Viburcol (chvilková úleva), dokonce jsme použili už i rek. rourku.
Jsme jinak asi týden plně na UM (Nutrilon Comfort + Anticolic).
@kro0053 my měli něco podobného, u syna nejvíc zabíral Babycalm, u dcery nic...ani ten balónix (co všichni chvalili). Chce to vyzkoušet...jo jinak u nás vadila ta bio gaia, pomohlo vysadit vše a vydržet;)
Syn je na Sunaru AR a měl problémy s bříškem, používáme jen balonix a občas pupík gel a dobrý, když se balonix dává pravidelně, tak ok... U dcery stačil balonix, jinak nebylo nic jiného potřeba... Ale u ní jsem toho zkoušela víc, i tu biogaiu, espumisan, babycalm... A nic... Až balonix zabíral 🙂 a i v práci (pracuju v lékárně) jsem měla dobrou odezvu na balonix, sama to trochu nechápu 😁
@fifinka2020 od zítra zkusím vysadit BioGaiu a uvidíme 😊
@jako_mala_holka tak to taky nechápu 😁 je mi jasné, že každé dítě je jiné a u každého zabírá něco jiného, ale už jsem fakt zoufalá 😅
Pokud nejsou probiotika ošetřeny Tyndalizační technologií, jejich účinek může být pouze 20-30% Používám probiotika od Harmonelo a i lidé kolem mě mají krásné výsledky. Můžu jedině doporučit. Klidně mi napište.
@kro0053 pochybuju, to bude spíš něco jak Tiande, Eurona apod, prostě se paní snaží někoho uhnat 🙄 sice jsem nějaký ten rok na rodicaku, ale ty probiotika, co uvádí, jsem v praxi nikdy nezaznamenala... Osobně používám u dětí Biopron baby (měsíční syn) a Naturevia laktobacílky (2,5r dcera)
@jako_mala_holka už jsem trochu pátrala po tom Harmonelu a nejsem z toho nějak nadšená abych pravdu řekla, takže se tomu radši vyhnu. Nad tím Biopronem už jsem taky přemýšlela. A mohu používat Biopron a ten Balonix dohromady? 😊
@jako_mala_holka nikoho neuháním, pouze zmiňuji ze své zkušenosti
@kro0053 určitě, momentálně dáváme obojí a bříško bolí minimálně 🙂 trošku OT, jak mimčo spí? Dcerka spala dobře, měla ráda svůj prostor, ale syn miluje zavinovačku Swadleme, spí pak v noci i 4-5 hodin 😁 budí ho ručičky
Dobrý den,
Dávali jsme Balonix od narození a super ☺️. Taky malý trpěl na bříško. Potom jsem zainvestovala to Smidge probiotika infant a bylo to to nejlepší co jsem mohla udělat. Bolesti vymizely a střeva začaly pracovat jak mají 😊. O dost lepší než Biogaia která nám nepomohla a vyjde to o dost levněji v závěru 😊
@jako_mala_holka tak ten Bolonix koupím a uvidíme, kdyby zabraly aspoň trochu budu ráda i za to 😂🙏 a ty ručičky to znám, taky se vždycky lekne, ale většinou usne hned. A jinak přes den nějak moc nespí a tím, že toho moc přes den nenaspí, tak večer většinou odpadne a dokáže spát i 6 hodin v kuse 🤷♀️ Úplně vidím jak se mu chce spát, má malé očíčka, zívá a ne a ne usnout. Je mi ho líto. A já pak tímpádem přes den fakt nic neudělám. Jsem ráda že aspoň někdy pojím 😅
@barunkiss super, děkuji za informaci 😊
@kro0053 jinak o harmonelu jsem dost četla a nakonec jsem se mu rozhodla vyhnout, asi rozhodující pro mě byla zkušenost kamarádky s malým miminkem, kde harmonelo bylo bez výsledku. Jinak jsem ještě dostala doporučení na opravdu kvalitní probiotika, tuším Smidge, ale cena šílená (na druhou stranu vydrží). Takže bych osobně šla touto cestou... jinak ještě zkusit vyloučit ABKM a podobně, je to bohužel někdy bez na dlouhou trať☹. U nás treba dcera na bříško prostě trpí i teď, když je větší...
@kro0053 dělali jsme všechno, co píšete, ale přijde mi, že to občas trochu pomohlo, ale převážně nás to trápilo. Ty první 3 měsíce jsme protrpeli, jsou to ty 3 měsíční kolíky, kdy se ještě trávicí systém dovyviji 😊 přeji hodně síly 🍀♥️. U nás to přesně na den po 3 měsících znatelně odeznívalo. Ještě jsem občas přidala čajovou lžičku kmínového odvaru. Jeden šálek vody a jedna čajová lžička kmínu deset minut mírně vařit. Ale jak říkám. Ulevovali jsme mastičkou pupíkem, cvičili jsme nožkami, nosili na klokánka,( dobře se v této poloze po), na tygrika, Davli před každým mlickem balonix. Všechno aby jsme zmírnili bolení, ale úplná úleva to nikdy nebyla 😔
Bio gaia je úplně stejné jako biopron akorát je velký rozdíl v ceně. Určitě bych probiotika dávala dál. Já kupovala kapsle. Vyjdou ještě levněji. Balonix nám způsobil zácpu.
Balonix je super, ale ucinna latka je tusim stejna jako u Espumisanu, takze jestli ten nezabira…
@fifinka2020 koukala jsem na ty Smidge a cena teda opravdu šílená 😅 za tu cenu ještě aby to nezabralo 🙈 a kolik je dcerce? 🥺
@kubesovaadelka děkuji ❤️ Já doufám, že se to opravdu kolem 3., 4.měsíce zlomí a bude to o hodně lepší 🙏
@dasipe děkuji za tip 😊
@elesse no, vyzkoušíme a uvidíme 😊
Mame Balonix Med a Smidge Infant probiotika (cena desna, ale funguji 👍) a zda se, ze synovi je konecne lepe.. Je mu mesic. Po Bio Gaianse to zhorsilo, po Vigantolu taky. Decko mame nakonec Jamieson..
Ty jo koukám že nejsme jediny , v pondělí jdu k doktorce protože ty kolíky jsou děsne 😔 a je mi ho úplně líto malýho 😔😔 u nás ten balonix taky bez úspěchu zatím ale beru ho jeden den .
@kro0053 Za mě naprostá bomba balonix je super