Ahoj chci se zeptat měli vaše děti nějaké příznaky když jim měly růst zoubky nebo se to obešlo bez příznaků?Díky
u nas vsechno mozny a zub ani jeden
tak prave my mame horecky a musi mit neustale neco v pusince, ale zoubek nikde...
nas malej si tre dasne jak divej, klidne si sedne k nasi posteli a tre si o roh postele pusu, nebos i otevre suplik a tre si dasnicky o nej, mel i teplotku, slinta...a zub nikde.) a slintani, rucicky v puse, hracky v puse to uz trva od 3 mesicu,)
To mi měli taky. Byl protivnej, měl teploty, a všude říkali že to jsou zoubky. Vylezl mu první až po třech měsících. Údajně dle Dr. je to normální, že se dere takhle dlouho.
v noci jsme nespali, byla hrozně náladová, slintání se u nás nekonalo ani u jednoho zubu. Zato jsem zjistila, že ji jinak smrdí hovínka, když jí rostou zuby 🙂
náš Mates poslední týden před proříznutím zoubku špatně přes den spal.....za celý den třeba jen půl hodiny a děsně se šudlal + obvyklé slintání a ruce v puse
Ahojky, tak malý šíleně od 3,5 měsíce slintal a v 5.měsících 2 dolní zoubky...bez bolesti, ráno jsem prostě našla zoubky...Od Nového roku se v noci často budil, byl protivný, plakal, vše si rval do pusy, ale dásničky pěkné...šílené noci...a teď vidím, že se rvou 4 horní zoubky, teď je to peklo 😠 Snad už to bude brzy prořízlé a bude klid, pa
ahojky, když jsme měli nějaký problém se zoubkem (asi tak 3krát-a to máme 15 zůbů),tak častější pláč, strkání prstíčků do pusy, teplota nad 38 ale hlavně průjem a opruzeniny na zadečku.Zrovna teď to prožíváme.Roste nám stolička a špičák.
tak u nás se růst zouků projevoval i průjmem. a občas byly holky protivné, ale v normě.
naštěstí hodně pomáhal mundisal gel na dásně a zoubky, je i protizánětlivý, a v noci jsme měli klid. ťuk ťuk.
ahoj, našemu malému zrovna vylezly ... hodně slintal, prskal, vyplazoval jazyk, občas řev a ručička v pusince. Ale nateklé dásně nebo horčky či průjem nebyly.
ahoj, nám zrovna zoubky rostou, občas má nateklé dásničky, strašně slintá, vše si rve do pusinky, jazykem masíruje dásničky, je uplakaný a náladový, teploty naštěstí nemá a průjmík taky ne. Ale špatně usíná a v noci se budí a má hysterický pláč. Takže je mi ho chuďátka maličkýho lííto 😢 už aby je měl venku
Ahojyk holky,tak naše malá si všechno cpe do pusinky,má trošku rýmu,odpoledne bývá protivná,má rudé tvářičky,ale zuby nikde...dr.koukal před týdnem do pusy a říkal,že na zuby to nevypadá...Tak jsme zvědavá,kdy se vyklubou...Stalo se vám,že Vaše děti taky měli normální dásně a přeci jen vykoukl zoubek? 🙂
Ahoj holky, měla bych dotaz, náš malej má od minulé středy průjem- teď už jen tedy řídké kakání a měl v tu středu horečku 39,5 a to celou noc a ještě druhý den měl teplotu nad 38, od pátku bez teploty jen ten prujem stále má tak 5krát denně. byla jsem u Dr. prý nějaká viroza, v pondělí jsem jí měla volat jak na tom malý je, byl ok a ona že to kakání by mělo být po 7-10dnech ok. jenže dnes ráno zase teplota 37,7 , teď má 37,8 a dokonce si chtěl jít sám lehnout....před měsícem mu rostla stolička a také dva dny horečka nad 38, třetí den byla stolička venku..myslíte že tohle může být také od zubů, nebo má někdo zkušenost s tím prujmem, že mu dítě bylo bez teplot a pak se horečky zase vrátili? občas to totiž vypadá, že ho v noci ještě to bříško pobolívá...máme jen jednu stoličku, tak si říkám, že by to klidně mohla být kombinace bolení bříška a růstu zubů 😝 díky za názory 🙂
@niccky.z To už je taková věčnost, že si to nejsem schopna vybavit...dokonce mě překvapuje, že jsem to vůbec psala. Ani si to nepamatuji, že měly holky průjem u zoubků. Tak se omlouvám, že Ti neodpovím. Ale asi to nebyla žádná hrůza, když mi to hlava vytěsnila. To takový rotavirus a noravirus tam uvízl pěkně!
Malý šíleně ,ale fakt šíleně slintal první 2 zuby měl už na začátku 4 měsíců.
u nás jen slintání a strkání si ručičky do pusinky, jinak nic jinýho