Přidat k Nutrilonu a čaji mateřské mléko?

barbora32123
8. čer 2017

Zdravím, potřebuju poradit od někoho, kdo má zkušenosti. Mám měsíčního synka. Na svůj věk je docela velký, má přes 4,5 kg. Už před 14 dny mu přestalo stačit jen mé mateřské mléko. Nakojila jsem ho že byl opravdu plný a už po 10-20 minutách brečel hlady. Takže jsem byla nucená mu přidávat Nutrilon. Přestal se prisavat a odsávání mi moc nejde. Teď řeším, že ho strašně často nejspíš bolí bříško, protože pláče bezdůvodně. Může mu pomoct, když mu k Nutrilonu a čaji znovu přidám mateřské mléko? Jsem zoufalá když pláče, nevím co mám dělat, poraďte prosím...

nikinnna
8. čer 2017

@barbora32123 já dost dobře nechápu proč, když máš mléko, mu ho nedáváš. Vyprdni se na celý čaj a dej mu k UM, mateřské mléko. Určitě mu to dá víc, než celý čaj, kterým ho jen na chvilku ošidíš. Mateřské mléko je nejzdravější, dokud ho máš, tak ho dávej.

barbora32123
autor
8. čer 2017

@nikinnna a to nevadí, když se mateřské mléko míchá s umělým?

kacireksro
8. čer 2017

a kdyz jsem mela malo mleka,tak jsem prvni nakojila,pokud nestacilo dala jsem ji UM,nejdrive strikackou,aby si mu flaskou nezkazila techniku kojeni.podpor kvalitu mleka treba meltou,tvarohem atd.a hodne pit a treba to bude lepsi.

barbora32123
autor
8. čer 2017

@kacireksro jím dost.. Kvůli malýmu i maso a hodně mléka, zeleninové polévky, piju čaj na kojení, hodně vody... Stejně mu to nestačí :/

nikinnna
8. čer 2017

@barbora32123 nn nevadí. Mateřské je nejzdravější, takže škoda nedat 🙂

kacireksro
8. čer 2017

@barbora32123 a co homepatika ricinus comunis.ty jsou taky dobre na tvorbu mleka.

nikinnna
8. čer 2017

@barbora32123 jinak taky mám velké miminko 7 kilo v čerstvých 3 měsících. 5 kilo měl v měsíci a tím, že jsem celé dny jen přikládala (fakt jsem nic jiného nedělala), se mléka začalo tvořit dost...

panickatlamicka
8. čer 2017

@barbora32123. tak pitim mleka si laktaci nenavysis. Miminko si zrejme nevytahne co by melo -tipuji, ze mas spatnou techniku kojeni. Davanim um v lahvi o kojeni prijdes. Tez mi prijde jako hloupost mit pro dite sve mleko a nedat ho. A kojeni ndni jdn jidlo, muze chtit sat ,,jen tak". No kazdopadne bych zavolala LP at poradne zkoukne techniku kojeni.

panickatlamicka
8. čer 2017

Jo a to brisko ho prave muze bolet kdyz jis mlecne vyrobky a nebo z vigantolu. @barbora32123

ela90
8. čer 2017

Mám zkušenosti kdy jsem taky přidávala v měsící UM. Je sposta názorů, údajně než miminko stráví co má v bříšku trvá to tři hodiny, takže když kamarádka jela jen na UM, dodržovala rozestupy aby to miminko v bříšku netrápilo. Mě doktorka poradila, abych přes den kojila po dvou hodinách a v noci po třech. Vždy tak, že jsem nejdřív dala od sebe dokud malá pila, ale né tak že se u toho uspávala, opravdu pila, pak jsem připravila UM a nechala ji vypít co vypila... kupodivu za nějaký ten týden jsem zase kojila na plno (i když né na dlouho). Pokud pláče i bolestí bříška, mám dobré zkušenosti s babycalm, espumisanem a probiotiky biogaia. Ten čaj bych asi opravdu vynechala.... Jinak stále omýlané homeopatika jsou podle mě záležitost víc v hlavě než něco co funguje díky zázračnému složení 😀 ale je to můj názor opět po zkušenostech.

panickatlamicka
8. čer 2017

@ela90 a jak jsi to delala, kdyz dite dostalo hlad driv nez za 2 nebo 3 h?

ela90
8. čer 2017

@panickatlamicka nedostala dřív hlad. každé dítě je jiné. já jsem napsala svou zkušenost jak to fungovalo u nás. barbora32123 se ptala kdo má zkušenost s přechodem na UM a bolesti bříška

panickatlamicka
8. čer 2017

@ela90. vsak to netvrdim. netreba tu odpoved rozvadet a obhajovat. 😉

barbora32123
autor
8. čer 2017

Děkuju za rady, zkusím teda zas místo čaje kojit, případně zavolám nějakou tu poradkyni 🙂
Všechno pro to aby už tak neplakal

kristyna0106
7. pro 2017
Uživatel kristyna0106 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kristyna0106.

U nás byl problém ten, že nutrilon malou nezasytil, takže jsem zkusila sunar a po něm už mi neplakala a i déle spala, tak bych asi spíš vyzkoušela jiné mléko.