Moje tříletá dcera se od narození při usínání hrozně potí. Má mokré vlásky a tělíčko lepí studeným potem. Je naprosto zdravá,čím to je? Poradí mi někdo? 😒
No ona se potí právě tím usínáním...je to divné..a je jedno jestli usíná přikrytá nebo vůbec:( Je mokrá jako bych ji umyla hlavu.
Sofi to občas taky má.... beru to jako normální věc, měla to i ségra s bráchou a co jsme se bavily s holkama, tak i jejich děti to mají.... ale můžeš se zeptat doktora, třeba ti dá lepší vysvětlení, než že je to normální.... 😉 😉
No budu to brát jako normální než si na to vzpomenu u doktorky....vždycky na to totiž zapomenu 🙂))
Naše Sárinka se taky docela často potí ve spaní. Hlavně při odpoledním spánku má vlásky celý mokrý, v noci ani tak ne. Taky si myslím, že je to normální.
taky davídka pokaždé musím převlíct, než jdu já spát...úplně jak píšete. Starší to neměl...nevím, čím to je. A to netopím v pokojíčku a mají otevřené okno...prostě při usínání se takhle spotí...
Malej se taky dost často potí ve spaní, hlavně odpoledne, v noci ani tak ne. Chci mu koupit deku s Outlastem (termoregulace), tak uvidíme jestli to pomůže.