Při přebalování se přetáčí, pláče

denisamaz
6. črc 2017

Ahojte maminky, mam dotaz. Mam pulrocni holcicku a mam problem ji vubec prebalit nebo s ni neco udelat (po koupani natrtit atd.) v klidu... vzdy se mi zacne ruzne pretacet nebo plakat ani zabavit ji nijak nepomuze at uz na prebalovacim pultu nebo kdekoliv jinde... mely jste nebo mate taky takovy problem..? A jak jste ho resily..? Jsem z toho uz hrozne zoufala a desim se kazdeho prebalovani...😔

verusky
6. črc 2017

@denisamaz ono to prejde... takze hledej metody a vydrz. pozdeji jsem prebalovala na zadech, ve stoji, hlavne rychle...

ivuliiik
6. črc 2017

Taky to tak mám, dcera 6,5 měsíce a zatím jsem na řešení nepřišla 😉

lusynkova
6. črc 2017

U nás pomáhá zpívání.

hojda
6. črc 2017

Najít něco, co zabaví, jiné řešení asi není🙂.

verusky
6. črc 2017

treba i delat blbosti, maleho jsem hlavou polechtala na brichu. samozrejme jen pri pocurane plence 🙂 proste zapojit vsechny mozne napady a zjistit, co trochu (a na chvili) zabere.

evaaskalova
6. črc 2017

Dat do rucicek něco co zabavi 😊 u nás pomáhá 100% 😊

izz76
6. črc 2017

@denisamaz Já jsem nevychovně jednu dobu přebalovala a oblíkala u reklamy v tv,to malá uplně hypnotizovala a byla v klidu😀

ivis_b
6. črc 2017

Musí mít něco v ruce, případně k tomu ještě zpívám. Někdy nezabírá nic, prostě se pořád točí a chce mi zdrhnout. Ale upřímně, jsou horší věci, oproti vztekání u jídla je u nás přebalování procházka růžovým sadem 😀 Syn má 10,5 měsíce.

alkena
6. črc 2017

Prostě se nudí, no. Chceš po ní, aby ležela v klidu na zádech a nechala sebou manipulovat podle tebe - a ona má při tom plno práce s objevováním světa a možností svého těla.
Zabav ji - zpívej, něco povídej, dělej na ni ksichty, ..., zaměstnej jí ručičky.

stefikat
6. črc 2017

U nás to bylo to samé. Extrémně vzteklý syn, od půl roku bylo přebalování horor-nedal se udržet a u toho ještě hrozný křik. Sousedi se ptali, jestli mu netrhám nohy... nepomohlo měnit místa přebalování, dávat věci do ručiče, zpívání, povídání, přebalování od jinejch lidí, prostě nic, Až sem se s tím smířila a po půl roce to samo přestalo. Takže hlavně vydrž 🙂

drzticka81
6. črc 2017

obe deti se mi od urciteho veku nechtely prebalovat-takze jsem prebalovala na rychlost v jejich pohybu a slo to 🙂)) pak jsem neumela prebalovat klidne,lezici dite 🙂)) akorat jsem pak rada minimalizovala prebalovani a prevlekani-nemela jsem na to fyzicky ani psychicky hahaha

kerol2016
6. črc 2017

U nás 8 měsíců a od doby co si sedla a stoupla ji na zádech taky nejde udržet,natírání po koupání je peklo , ale zabírá krém na prcku,vždycky si dám na prst a ona mi ho hlídá a studuje a pak když u toho zpívám holka modrooká a hážu vlasama jde i prebalit 😂😂😂

verca156
6. črc 2017

u nás když je nejhůř tak vytáhnu starší mobil, dítě je spokojené ale musíš počkat až ho samo položí a zaujme se na jinou hračku pak nenápadně mobil vem

yelowangel
6. črc 2017

U nás taky bojkot přebalování jak se začal točit. Musíš vydržet. Já jsem to vždycky řešila silou. Prostě jsem ho do plíny nacpala a to co nejrychlejc. Nezabíralo nic, ani zpívání ani nic do ruk ani televize...pak už teda pochopil že stačí vydržet chvilku na zádech a zas ho pustím a může si dělat co chce.

edeltraut
6. črc 2017

Asi to bude znít hrozně, ale já děti přebalovala na zemi. Sedla jsem si, dítě položila mezi nohy, chodidly jsem "chytila" ručky u ramínek, rozuměj přišpendlila jsem je k podlaze a v pohodě přebalila 🙂