Ahojte maminy, zajíma mě jen tak pro zasmání jak to mate vy s presunem prcku do postýlky 😁 někdy se cítím že jen snad ja to mám tak "složité " a zdlouhavé 😁malého uspavam na rukách a prostě se mi nedaří ho z ruk dát rovnou do postýlky, takže si ho prvně na decku polozim do postele a pak u něj musím většinou hodinu ale někdy i déle ležet a čekat až pořádně zabere a teprve potom ho asi 10 minut z postele v te dece prenasim do postýlky 🙈🤣obdivuji maminky které dokážou přenést mimco jen tak bez deky ,zkoušela jsem párkrát a bez šance,🤣proc to nemuze být jak ve filmech, uspat položit a odejít 🤣věřím ale že i takové výjimky jsou😁
Syn začal sám usínat kdykoliv a kdykoliv po měsíci. Dcera po třech. Naštěstí. 😀 já ani uspávat neumím. 😀 jinak ty první tři měsíce holka usínala u prsa a neexistovalo ji přenést. Okamžitě byla vzhůru. Ona teda celkově spí blbě a vše ji vzbudi. Jen to usinani je v pohodě.
@me_druhe_ja tak to jste měla štěstí 🙈😍co bych za to dala aby maly usinal.sam 🙏ale jsem.mekka ho to naučit 😏
@martinatd Náš cvrček usínal sám v postýlce, stačilo hladit a držet za ruku. Teď nám do toho hodila vidle nemoc, tak uvidíme, co dál. Ale jinak jsem všechny děti unavila u prsu a těsně pred spaním šoupla zákerně do postýlky. Někdy zabralo, jindy se musely přicucnout znovu 😀. Je to alchymie s nima.
Já si s nim chodím lehat. A nebo manžel. My ani dětskou postýlku nepotrebujeme. 😁
@martinatd prvniho syna jsem jen polozila spal…ale druhej mi to dava slusne sezrat a zjistila jsem že treba ani uspavam neumim😂 po hodine zacinam bejt dost zoufala a kdyz uz se mi to podari tak se z toho pokoje plizim jsk uplnej blazen..
Presouvam v perove zavinovacce, to je nevzbudi 😊 a pozdeji u uspavani starsich deti si pripadam jako bych hrala takovou tu hru se spejlema Mikado, jak se snazis vyndat spejlicku a nehnout tim zbytkem 😄
@95newmommy2020 potřebuju jí jen na odkládání nevhodne velkých plyšáku. ;)
Nás malý plyšáky nemusí, tak tam spi metrová žirafa, polštářek hroch z Penny a tak ;)
@chrystyanna Jojo na to se hodi 😂😂😂
Já nepresouvam... Spí se mnou. Spící dítě presouvam opravdu jen v případe nutnosti, protože se mi v 90% případů vzbudí a uspavam znovu.