Ahoj, mám prosím dotaz, chodíme od 2 měsíce na fyzio, jen tak pro kontrolu a všechno v pořádku, krásné pasl koniky , v pondělí dostal injekci Bexero, přijde mi, ze je po té injekci jiný, dva dny špatný spaní, teď hodne spi, plactivej. Přitahuje bohy k břichu , když si hraje s hrazdickou, zkousi se otáčet na bok , dává si hracky do pusy atd, ale když ho dam na břicho, chvíli pase a pak mu spadne hlava jako hruška a zabori se na zem. Mate nekdo zkušenosti? Bojim se, aby to nebylo po tom očkováni nebo se teď soustředí na jinou, novou dovednost? Děkuji
První foto takhle pasl a druha dnes, chvíli vydrzi a pak mu spadne.
Takže ho nechat hodně spat a odpočívat?
Mám podobnou zkušenost. Po bexseru se dcera úplně přestala otáčet. Když jsem ji otočila, tak už tam něco dělala, ale sama ne. Asi ji to bolelo. Měla i vědy problém usnout. Všechno se spravilo cca do týdne. A syn teď v teď v lednu po covidu měl tamy velký útlum v dovednostech a celkově se zpomalil ve všem, protože od té doby jsme často nemocní. Dala bych tomu čas, tělo to zpracovava, může ho i nožičky bolet, i když tam není nic viditelného.
Jak píší už holky, dej mu čas, ona ho ta nožička může bolet a celkově může být teď pár dní unavený. Navíc děti můžou takhle nějakou dovednost prý i dočasně zapomenout, protože se naučí něco nového...buď v klidu.
Tak mě to trochu uklidnilo, dnes se vzbudil 5x a celkové je takovej neklidnej. Tak uvidíme.
Úplně ten samý případ. Chodili jsme na fyzio, tam ho konečně rozhýbali a po týdnu dostal bexsero a snad 2-3 týdny zase jenom ležel jak placka. Pak mě sama fyzio uklidnila tím, že je to u bexsera běžné, že takových dětí už měla víc 😏
Očkování může být pro tělo stejná zátěž jako prodělánní nějaké běžné virozy... Kdyby vám dítě kašlalo a teklo mu z nosu, vůbec vám nebude připadat divné, že je plačtivé, špatně spí, nechce se namáhat (pasení koníků je velký fyzický výkon)... Takle je tomu dítěti pravděpdoobně podobně, jako by byl s tou rýmou, jen nemá ty jednoznačné příznaky... Nechte ho tak dva až tři týdny v klidu a teprve pokud pak únava neodezní, tak je něco špatně.
Ahoj, dnes jsem ho dala večer před koupanim na bříško a výrazně se to zlepšilo, už vydrzi a nepadá mu hlava. Tak diky bohu asi opravdu očkováni a jsem rada za vaše rady. Dekuju
Klidně tyden, i vic může být unavený, tělo se brání vytvářením protilátek a může mu být trošku zle, to je normální