Ahojte, zajímá mě jak poznám že mimco chce spát méně, poznám to jen tím že se protáhne bdění? Maly 5,5 M spí přes den 4-5 krát. Někdy trvá uspavani i hodinu, někdy jen 10 minut . Když trvá uspavani dlouho mám někdy chuť to vzdát a nechat ho , ale ziva a tre si oči takže to beru tak, že je unavený a jen nemůže usnout. Ráno vstava kolem 6-7 v noci se ted hodí tak 3x,4x .. všude čtu přechod že 3 spánku na 2 ale co teprve z 5ti 😅🙈bdění máme 1-2 hodiny někdy vydrží déle někdy ne.. měl taky někdo takového space? Dekuji
@martinatd
Take pres den uspavam na rukou, uz je to ale fuska. Ma 5m a 8,5 kg. Denni rezim velice nastolit nelze. Zalezi v kolik se rano vzbudi. Kdyz vstane v 5 rano, uspavam pak kolem sedme. To si da tak tricetiminutovku. Pak dalsi spanek kolem 10 h. Zalezi na delce spanku a jak se vyspi. Vetsinou se snazim jeste o jeden spanek odpoledne a pak kolem 17 hodiny. Ten uz byva kratky, tak tech 30 minut. Do postele pak ukladame v pravidelnou dobu o pul osme. To uz usina u kojeni. Trva to tak hodinu nez zabere. V noci se pak jeste x-krat vzbudi 🤦♀️ I kdyz si tre ocicka a je jasne unaveny, davam ho spat az po tech cca 2 hodinach bdeni. Mam uz odzkousene, ze proste driv nezabere a namaham se s uspavanim zbytecne.
@luhana to je jak přes kopirak, u nás úplně to stejne az na to z u prsa už mi prostě nezabere. Taky máme 8,5 kiloveho prcka a je to maras už.. vyzkoušela jsem vše až na hojdavak. Je sice drahy ale asi ho vyzkouším protože za měsíc, dva už ho fakt neunesu. Doufám že těch spánku bude alespoň min 🙏
@martinatd jaaa... Máme to úplně stejně... Ani nemáme jakoby režim, že prostě nevím v kolik přibližně půjde spát... Tím pádem i různe rozházené kojení... No děs.... První byla jak hodinky a tohle druhý si jede podle svého... Jako nechávám to prostě na něm, když chce usnout, dam, když to nejde jdem si hrat... Nehroutim se z toho... Přes den si dává několik desetiminutovek.... Jednou za den si dá půl až hodku.... Jo a máme 6,5 měsíce...