ahoj holky,
zajima me kdy jste dali prcky s postylky do detske postele (myslim takovou postylku viz priloha)
mala ma 18 mesicu a zvazuji ale nevim jestli to neni moc brzy.
@florida2001 Starší šla v 10 měsících do domečkové, která byla ale na zemi. Mladší v 18 měsících, ten má klasickou postel, něco jako máš na foto a bylo to akorát 👌
Z postylky sly rovnou na velkou postel. Mladsi uz v roce a ctvrt.
Syn má 22m a ještě přechod z postýlky neplánujeme. Velkou postel má v pokojíčku vedle postýlky, někdy na ní spím já, když je blbá noc, spíme v ní oba. Dokud nezačne dělat scény, že do postýlky nechce, tak v ní asi bude 🤷♀️
@florida2001 Naše má 2 a půl a před pár dny dostala postel.
Obě holky tam šly kolem toho roka a půl.
@florida2001 v roce a půl
@florida2001 moje děti žádnou dětskou postel nemely. Syn má akt. 2,5roku a jistě už rok ve velké posteli je
Dcera šla cca v 15 měsících.....
Starší cca v roce a půl, mladší v roce, když jsme předělávali pokojíček.
@florida2001 ve skoro 3 letech a bylo to akorát si myslím 🙂
Syn ve 2 letech na klasickou velkou postel, dcera v roce a čtvrt také na klasickou velkou postel, neměla nikdy v lásce postýlku.
Nikdy, je to na chvíli, za mě úplně zbytečná investice. Syn šel rovnou do velké postele se zábranou.
Klasická postýlka má 120x60 cm, takhle postel z obrázku 140x 70 cm? Pro nás naprostá zbytečnost. Zatím je v postýlce a potom půjde do klasické velké postele se zábranou. Nechci vyhazovat peníze za něco, co bude funkční cca 3 roky a pak kupovat větší.
obě děti šly +- v roce do klasické postele (90x200)
Těsně před druhým rokem. Od malička měl rád svůj prostor a v téhle době bylo vidět, že už je čas 🙂
Syn dostane na 3.narozky domeckovou, nízkou, se zábranou. 160x80. Dcera má teď 21m a taky bych ráda, kdyby vydržela v postýlce do 3.let.
@florida2001 cca ve 2 letech. Bylo to tak akorát u obou.