Ahoj holky 🙂 chtěla bych se zeptat, zda přebalujete výhradně před kojením nebo někdy až po kojení? Jelikož když mýho broučka před kojením přebalím, tak při kojení tu novou plínku znovu pokaká. Díky moc 😉
@zakon20 V porodnici mi sice říkali ať přebalujeme před, ale já přebaluji po krmení. Přesně z toho důvodu, že po krmení je tam vždycky nadílka.
Já přebalovala přes den po, ale v noci před, protože ne vždy tam pak něco udělal, ale skoro vždy přitom usnul a stačilo jen přendat do postýlky, přebalování ho probudilo 😉 samozřejmě když byla nadílka přebalila jsem i po
Prebaluju pred kojenim, aby se mala v suchu napapala. Kdyz se pri kojeni pokaka, prebalim znovu 😉 Po kojeni neprebaluju ze 2 duvodu: 1) spis se po jidle poblinka, kdyz s ni manipuluju a za 2) u kojeni rada usina a prebalovanim bych ji zbytecne vyrusovala, hlavne v noci 😉
Prebaluji před, a když se pokaka během kojení, tak samozřejmě i po něm, ale prekuluju ji z boku na bok, právě proto, abych ji zvednutím nozicek nezmackla bříško a ona neblinkala 🙂
Od príchodu z pôrodnice som oboch prebalovala zásadne po kojeni, keďže po alebo počas sa vždy pokadili. Nikdy mi neblinkali ani na prsníku nezaspavali, takže to ničomu nevadilo. V noci nekadili, tak som po šestonedelí prestala prebalovat, do rána bola plienka tak akurát plná.
Prebaluju pred. Po kojeni mi vetsinou usnina na rameni, takze (hlavne v noci) prendam do postylky a spime. Prebalovanim potom bych si ji akorat probudila a rozcilila. Samozrejme pokud udela behem kojeni nadilku, tak ji v tom nenecham, ale to malokdy.
Vždycky pri kojeni kakal, takže po 🙂 byl sice hodně blindici ale blinkal pri jakékoliv manipulaci, takže z tohohle hlediska to bylo jedno...
V porodnici nas ucili pred. Ja toni dost dlouho tak praktikovala, protoze mala dost blinkala a po kojeni musela mit klid a navic i usinala. Ale posledni asi 2 mesice prebaluju po, protoze vetsinou po jidle kadi 🙂
Já určite před,náš malý mel pred krmenim stejne vzdycky plnou plínu toho či toho tak proč bych ho v tom mela nechávat. Pro dítě určite není příjemné se krmit v mokru nebo v ho... a pak ho svlékat a přebalovat s plným bříškem, tak jsem to holt někdy zopakovala.
@zakon20 Přebalovala jsem zásadně před krmením, protože pokud bych s dítětem manipulovala po jídle, poblilo by se. Měla jsem obě děti docela blicí a zároveň čuňata, kterým plná plína vůbec nevadila. 🙂 Takže po jídle usnuly a přebalila jsem je až po probuzení (a před dalším krmením). Bavím se tedy o prvních pár měsících.
přebalovala jsem vždy dle potřeby, pokaděnou plínu hned, jak jsem to zjistila, počuranou podle toho, jak moc, když jen málo, nechala jsem to po kojení, neb většinou měl právě po krmení v plíně nadílku
Přebaluji vždy před kojením. Miminko je jako průtokáč, to bys mohla přebalovat furt 😀 A hlavně po kojení je děsně vyčerpané a chce jít co nejdřív spát 😉
Přebalovala jsem před (pro dobrý pocit z jídla), i po (ze stejného důvodu jako ty)