Zeptám se na nazory, pri prebalovani, jak berete mimi za nohy?
Velkymu diteti (u nas treba od 3m) zvedam nozicky obe jednou rukou za kotniky (jako dva lahvace 😉), ale kdyz byl malinky, tak jsem se bala, abych mu ten kotnik navykloubila (nevim, jestli je to mozne), tak to jsem zvedala jednou rukou za obe lytka.
Za kyčle, to mi bylo razeno i v nemocnici, ale jak už je velký, tak h itake chytí za nohy a nadzvednu 🙂
Pravou rukou pod hlavou, levou pod stehnama a oplachnu v klubicku pod tekouci vodou. Pak si rukou rozlozim cistou plenku na podlozku a miminko na ni polozim. Nikdy jsem to nedelala jinak.
Za zadeček.
Nadzvedavam zadecek, delala jsem to uz u miminka a delam to i ted u rocniho. Nerada vidim, kdyz ho treba prebaluje babicka a vytahne ho za nohy pomalu ke stropu 🙄
Vsechny decka mezi kotnikama, provlekla jsem prsty...jak lahvace, jak uz tu bylo receno. U dvojcat to muselo byt vsechno bleskurychle, s nima jsem se neparala. 😃 A vsechny deti maji nohy ok. 😃
Jak kdy, většinou nadzvedávám za nohy,ale co se hemží,je lepší přetočit na bok 😂
Za nozky by se zvedat nemeli,ale dela to tak spousta matek. Ja to delala tak,ze jsem dite jakoby otocila castecne na bok a na druhy,pritom jsem taky lehce zvedla nozky,nebo v tom klubicku,jak nekdo psal.
@jjasmina vlastní ještě nemám, ale vždy jsem u kamarádek chytla prckovi nožičky mezi palec, ukazováček a prostředníček a nadzvedla. Nikdy jsem neviděla jiný způsob 🤭