Prdíky v 18. měsíci. Někdo podobně?

miskaa31
30. pro 2022

Ahojte maminky, můj malej od narození trpěl koliky a trpí do teď prdíky a nejhorší je to od té půlnoci, někdy kolem 3 ráno....masíruji bříško pak se vyprdí, ale vrací se to zas už neznám noc a ráno kdy bych se vyspala.

Doufala jsem že to přejde, doktorka mi furt říkala to je kojením že polyká vzduch...nicméně už nekojím a nic se nezměnilo....použivala jsem kde co, nicméně bez úspěchu.

Má někdo z Vás stejné problémy v tolika měsíců?

Děkuji za rady maminky

cuuza
30. pro 2022

Malej taky trpěl kolem třetí ráno a zjistila jsem, že to bývá když má ke snídani jogurt, když ho měl až ke svacine, tak to bylo v pohodě... Naštěstí byl ochotný i noci si dat espumisan a ta par minut se mu ulevilo a spal dál...

sanyy22
30. pro 2022

@miskaa31 syn má 18m a občas se také v noci stane že začne se kroutit a plakat. Pak si prdne a je klid

eliska_f
30. pro 2022

Nám pomohli laktobacilky a večeře jen lehká - že začátku žádné čerstvé pečivo, nic nadymaveho (ani vajíčka, špagety atd..). Po cca měsíci jsme dali druhou večeři jogurt, aby neměl v noci hlad (první v 6 druhá v 8 a o půl 9 spát).

lehe
30. pro 2022

Syn trpěl asi do roka fakt dost, pak co začal chodit, tak se to začalo naštěstí zlepšovat. Ale vypozorovala jsem pak nějaké potraviny, co mu to zhoršovaly, třeba jogurt fakt nemohl. Zkoušela jsem i bezlepkovou a bezmlecnou dietu, ale moc rozdíl jsem neviděla. Teď mu bude rok a půl a když mu rostou zoubky, tak k tomu ho to taky občas potrápí, tak ho v noci párkrát musím jít pochovat, on si poprdí a spinká dál. Ale už to naštěstí není tak hrozný. Ptala jsem se kolikrát i doktora, že ho to pořád trápí, že už je veliký a tem mi vždycky jen řekl, ať dál espumisan 🤷 ten teda pomohl vždycky jen na pár dní a bylo to ve stejných.