Prací prostředky. Jaký používáte prací prášek/gel pro novorozence?

sharka28
8. lis 2019

Dobrý den,
našla jsem tuto diskuzi (pokud jsem hledala dobře) pouze z roku 2011 a myslím, že od té doby se hodně změnilo 🙂 Chci se proto zeptat, jaké používáte prací prášky, gely, aviváže na praní věcí pro novorozenečka?

kesurka
8. lis 2019

@sharka28 lovelu a jelena. Aviváž nepoužívám.

sudylichozrout
8. lis 2019

@sharka28 Persil Sensitive, avivaz nepouzivam vubec.

karla2015
8. lis 2019

@sharka28 pouzivala jsem praci prasek Batole, avivaz ne.

kristyna233
8. lis 2019

Persil sensitive 🙂

zelenaesmolda
8. lis 2019

Persil sensitive,mydlove orechy,Fairy

vendes
8. lis 2019

Yellow & Blue od Tierra Verde pro celou rodinu, jsme atopici.

klllarinka01
8. lis 2019

Pouzivam Batole..avivaz nepouzivam, prileju do pracky trosku octa

leymea
8. lis 2019

U prvniho jsem pouzivala Lovelu. No nesmrdela, ale ani nevonela 😀 tak ted u druheho budu zkouset Persil Sensitive 🙂

agripina83
8. lis 2019

Jelena, nebo frosch baby, bez aviváže

lieselmeminger
8. lis 2019

@sharka28 dělám domácí prací gel z mýdla Jelena a prací sody. 😊 Deset litrů vyjde cca na 40 Kč a peru tím vše - od dětského přes dospělé a i manželovi montérky (tam ho pak dávám trochu víc aby to pustilo). Když se dává do bubnu pračky tak pračku neničí a nikdy mi nic lépe nepralo. Aviváž mám nějakou dětskou od Lenoru ale dávám minimálně a nebo vůbec. 😊

barulina
8. lis 2019

Ja se tady na tonptala asinpredevcirem. Asi jsem ale smazala. Holky hodne radi persilnsensitiv. Janse ale nakonec rozhodla opet pro Lovelu

ellias
8. lis 2019

Já měla na malou Lovelu i Persil sensitiv, ale málem jsem si tim zničila látkovky, tak jsem přešla na ecover zero a seventh generation nebo vyjímečně jelena a dobrý 😊 a aviváže nepoužívám 😊

sarrita
8. lis 2019

Začínala jsem s Persil sensitive, po tom co se u malého objevil atopický ekzém jsem na doporučení lékaře přešla na Jelena a toho střídám s Batole. Aviváže dávám malinko a používám taky Jelena nebo Batole.

sayast
8. lis 2019

U prvního lovela,u druhého Persil sensitive. Na třetí si koupím zas Persil senzitive

alcar
8. lis 2019

Lovela, Persil sensitive, jednu dobu pri ekzemu nejake tekute marseillske mydlo... uz nevim nazev.

eeveepokemon456
9. lis 2019

Já používám Sanytol na prádlo pro malou. Hrozně hezky to voní a zbavuje bakterií a virů, které se na prádle mohou vyskytnout během chviličky.

petramana
9. lis 2019

Batole - gel, prasek i avivaz, vse vypere a krasne voni 😊

gorra21
9. lis 2019

Já používám Frosch baby a persil sensitive. Aviváž nepoužívám ani pro nás natož pro mimčo

lenula02
10. lis 2019

Lovela

lucikf
10. lis 2019

Já ještě stále peru malému v dětském prášku od Eurony.

jancabr
10. lis 2019

amway baby, aviváž žádnou