Dobrý den,
našla jsem tuto diskuzi (pokud jsem hledala dobře) pouze z roku 2011 a myslím, že od té doby se hodně změnilo 🙂 Chci se proto zeptat, jaké používáte prací prášky, gely, aviváže na praní věcí pro novorozenečka?
@sharka28 Persil Sensitive, avivaz nepouzivam vubec.
Persil sensitive 🙂
Persil sensitive,mydlove orechy,Fairy
Yellow & Blue od Tierra Verde pro celou rodinu, jsme atopici.
Pouzivam Batole..avivaz nepouzivam, prileju do pracky trosku octa
U prvniho jsem pouzivala Lovelu. No nesmrdela, ale ani nevonela 😀 tak ted u druheho budu zkouset Persil Sensitive 🙂
Jelena, nebo frosch baby, bez aviváže
@sharka28 dělám domácí prací gel z mýdla Jelena a prací sody. 😊 Deset litrů vyjde cca na 40 Kč a peru tím vše - od dětského přes dospělé a i manželovi montérky (tam ho pak dávám trochu víc aby to pustilo). Když se dává do bubnu pračky tak pračku neničí a nikdy mi nic lépe nepralo. Aviváž mám nějakou dětskou od Lenoru ale dávám minimálně a nebo vůbec. 😊
Ja se tady na tonptala asinpredevcirem. Asi jsem ale smazala. Holky hodne radi persilnsensitiv. Janse ale nakonec rozhodla opet pro Lovelu
Já měla na malou Lovelu i Persil sensitiv, ale málem jsem si tim zničila látkovky, tak jsem přešla na ecover zero a seventh generation nebo vyjímečně jelena a dobrý 😊 a aviváže nepoužívám 😊
Začínala jsem s Persil sensitive, po tom co se u malého objevil atopický ekzém jsem na doporučení lékaře přešla na Jelena a toho střídám s Batole. Aviváže dávám malinko a používám taky Jelena nebo Batole.
U prvního lovela,u druhého Persil sensitive. Na třetí si koupím zas Persil senzitive
Lovela, Persil sensitive, jednu dobu pri ekzemu nejake tekute marseillske mydlo... uz nevim nazev.
Já používám Sanytol na prádlo pro malou. Hrozně hezky to voní a zbavuje bakterií a virů, které se na prádle mohou vyskytnout během chviličky.
Batole - gel, prasek i avivaz, vse vypere a krasne voni 😊
Já používám Frosch baby a persil sensitive. Aviváž nepoužívám ani pro nás natož pro mimčo
Lovela
Já ještě stále peru malému v dětském prášku od Eurony.
amway baby, aviváž žádnou
@sharka28 lovelu a jelena. Aviváž nepoužívám.