Ahoj.Za nedlouho mě čeká příprava a prani miminkovskych oblecku. Používali jste přímo prášek na praní a avivaz pro děti nebo jste prali v pripravcich na které jste zvyklé?
Já vlastně ještě stále peru v prášku pro miminka a bez aviváže. Toho prášku se dává tak málo, že mám ještě zásobu. 🙂
Ja jsem prala Lovelou tekutym prostredkem + tataz avivaz, do roka. Ted mam na vse Jelena i jejich avivaz a u toho uz zustanu i u dalsiho miminka. Lovela nic nevypere a Jelen je ekologictejsi, takze za me lepsi. Ale kazda mamca bude mit na vse uplne jiny nazor, takze si jen zvol, co ti prijde nejlepsi.
Já prala v Lovele a od roku jsem zkusila prášek Batole. Zdá se mi, že pere o dost lépe. Aviváž jsem vůbec nepoužívala, setkala jsem se s alergickou reakcí na aviváž i u dospěláka.
Jinak se doporučuje pro miminka dvojité máchání.
Peru do teď v Persilu sensitiv. Aviváž řeším a používám buď silan sensitiv nebo coccolino
Ahoj, začínali jsme na Lovele (bez aviváže), je super, ale pak jsem objevila Frosch - nedám na něj dopustit, mám doma pro mimi, barevné, bílé. Krásně voní a vypere všechno.
Používala jsem jenom speciální prostředky pro miminka z přírodních látek - nejprve planet pure baby bio (už se nedá bohužel sehnat) bez aviváže, pak jsem přešla na Attitude, nabízí i šetrnou "aviváž" bez škodlivých látek pro malé děti
Persil Sensitive+Coccolino krasne to dohromady vonia. Aj pradlo je prijemne svieze na dotyk. Zacinala som v Lovele ani nic moc.
Ja peru v Persil gel sensitive, ted jsem koupila i prasek Persil sensitive a avivaz mam Coccolino bilou a potom Lovelu, ta mi moc nevonela, jak jsem cuchla do lahve, ale na obleceni voni jinak a fakt krasne😊 😍 jinak i nam uz peru jen v tom Sensitive😆 jen pro nas mam klasicke avivaze😄
Používala jsem Lovelu, ale ta moc nevoní a zda se mi, že moc nevypere. Teď používám Jelínka od Jelena a jsem moc spolojená a krásně voní.
Peru vše v netoxických prostředcích. V klasice typu Persil, Lovela a podobný šmakulády, bych neprala ani psovi deku.
@veronika8808 První rok jsem používala na dětské Persil Sensitive, z těch speciálních pro děti mi nejvíc voní. Mám ráda gely, protože prášky se mi občas úplně nerozpustily. Ten Persil používám vlastně doteď na bílé a ložní prádlo. Aviváž spíš méně, na miminkovské vůbec. Nežehlím.
Já peru v Přesile senzitive a avivaz používám silná senzitive.
Pro mně nejlepší kombinace. Vyzkoušela jsem i batole a lovelu ale nic moc.
Lovela nic moc nevypere a batole moc nevoní
U prvni jsem mela specialni prasek bez avivaze, u druheho jsem to neresila prala jsem v normalnim ale bez avivaze