Dobrý den, mohla bych se zeptat na názor na dětský práci prasek/gel pro miminka, nějaký dobrý osvědčený, dobrý poměr kvalita a cena. A to samé na plenky.
Dekuji
Prací prášek Batole, na Lovelu reakce, musíte vyzkoušet, co sedne
Dost si chválí Sonett prací gel, ten je nedráždivý, netoxický, eko, pro miminka ideální. Pere vcelku fajn. A co se týká pracího prostředku na látkové pleny, tak ten Sonett je vhodný i na to, zároveň je fajn přidávat perkarbonát a na máchání roztok kyseliny citronové.
Smichat si prášek doma. Tam je cena bezkonkurenční. Bez parfemaci.
@denca92 prasek mam z Nemecka - Dalli sensitive, ceske mi prijde, ze nic nevyperou. U plenek, jak uz se pise vyse, je treba vyzkouset. Ze zacatku jsem kupovala Happy Bella, ty jsou super, nikdy neprotekly, pak mi nasi obcas privezli fialove Dada z Polska (vyrobene v CR pro polsky trh), nakonec jsem presla na kalhotky od Pampers (bile). Spatnou zkusenost mam s Babylove z dm, jedine nam protekly
S plenami nedám dopustit na Alberťácké - super cena, navíc nebělené chlorem a vůbec z "Nebio" snad nejlepší charakteristiky. Hodně levný a doporučovaný prášek je jelen. Ale já teda používám dražší (navíc ten, co jsem měla nejraději, se nevyrábí, tak doberu zásoby a přecházím už na dospělácký).
Používám Happy Mimi, Happy baby, Bebelino a nějakou značku z Kauflandu. Pampers protekly.
A s práškem neporadím, používám klasický v čem peru naše oblečení.
Prasek mame jelinek a pliny za nas top jsou mumny baby. Ale vzhledem k cene je davam jen na noc a cestovani. Pres den mame bella happy. Jeste sedly kolorky nebo eco by naty. Zkusili jsme asi 15 druhu a ve vsech ostatnich se syn opruzoval. Ale kazde miminko je jine..
@denca92 My používáme prací prášek Lovela, prádlo příjemně voní a nic to malé nedělá s pokožkou. A pleny Happy, ještě se nestalo aby prosákly. A doktor říkal že jsou fajn jako prevence na kyčle. Takže u nás jedině happy ☺
Používala jsem lovelu, batole, pozdeji persil sensitiv... A z plen, každý tu chválí happy,ale nám třeba vůbec nesedli, hned je procurala a po ostatních se nám hned oprudila, jediné které snesla byly zelené pampers, ještě premium care, ale ty jsou zbytečně drahé... Takze fakt musíš vyzkoušet
Peru v Yellow & Blue od Tierra Verde - gel na barevné a tmavé, prášek na pleny a světlé. Peru celé rodině, nerozlišuji miminkovské a naše. Jsme atopici. Z jednorázových plen Bambo nature, Kolorky, MonPeri, Babylove z DM.
Za mě jsme u plenek Babylove öko z DM a spokojeni jsme vsichni, opravdu super. Jednou jsme koupili i ,,obyč" Babylove a také to nebylo špatné. Chtěla jsem začít používat vkládací plenky BAMBOOLIK, mam je nakoupené, ale malá zkoušení bojkotuje, je nespokojená, takže tohle nebyla ideální investice, nejspíš budu prodávat. Z prášků mám Jelínka a místo aviváže Sanythol a také vše v pořádku. Predepírám pak jelenem, nebo jádrovým mýdlem, když je potřeba 👍
@denca92 Lovela praci gel, doporucen pediatrickou a je prima 🙂