Holky nejste někdy šíleně unavený???
Já jsem poslední půl roku fakt vyřízená, vstávám v 5 do práce, doma jsem ve 2 a padám na hubu. Letím nakoupit pro malou do školky a domů vařit. Uvařím, jdeme ven a furt dokola. Nejradši bych přišla z práce a spala, mám tuhle krizi tak 1-2x do týdne. Má to někdo podobné? A jak to řešíte?
Jsem ve dvě doma, ano, jdu nakoupit udělám oběd, svačiny do práce, poklidím, běžím pro malou :/ Pomáhá, ale je taky unavený snad víc než já, dělá velmi fyzicky náročnou práci, brousí litinu. Chodím spát kolem 9 abych byla ráno schopná vstát...
Ahojky...Je to úplně normální..Mám kluka 8 let,v práci dělám 16-cky , vstávam v 6 ráno,pak do školy,v 8 jedu do práce a končím v 1 ráno, spím v průměru 4-5 hodin denně,pracuju Teda krátký dlouhý týden a měla jsem období šílené únavy...Do toho máme ještě 6krat týdne fotbal tréninky, takže ze školy hned na trénink a večer úkoly a spát... Jediné v čem jsem našla problém me dlouhodobé únavy byla strava, zjistili mi alergii na lepek a začla jsem jíst zdravě,často po malých porcich a únava zmizela😊strava dělá fakt hodně. Zkus upravit a jíst pravidelně a uvidíš jestli ti to pomůže
To si nech asi udělat radši krevní obraz plus železo, štítnou žlázu. Můžeš si zatím zelezou koupit - aby se vstrebalo, je nutné k tomu mit vit.C jabko, rajce, zeli nebo tak, macnesko a becko by ti taky mohlo udělat dobře. Zase aby to na te krvi bylo vidět, co Ti chybí 😉
Ja jsem byla strasne unavená 2 roky, no a celiakie. Mela.jsem teda ještě další příznaky, ale naprosoto drobky a nic nerikajici, trochu od všeho, ale to spis az koncem te doby. Jen jsem si připadala tak desne unavená porad, zatímco ostatní lidi mi prisli desne vykonni, v pohodě a jak kdyby v sobe měli Duracell.
Pokud takhle vstáváš krátce, mize to byt i tim, ze tělu trvá,nez si zvykne. Ja když chodila v lete na časné brigády,bylo mi volne odpoledne k ničemu, musela jsem jít spat. Pokud ale tenhle rezim mas dyl, nemela bys byt tak desne unavena.
na únavu mi pomohlo toto https://www.drmax.cz/es-bio-chlorella-spirulina... plus taky hořčík... je i blbé období - od podzimu od jara je to s únavou nejhorší... jinak doporučuji najít si aktivitu co ti dobije energii někdy je to paradoxně i pohyb ráno!
Dekuji!,,
Zkusim 😉
@kessien
Ahoj, ty si o druhej doma? Tak to mas minimalne 2 hodky pre seba, kym vyberies dcerku zo skoly. A otec dcery ti s nicim nepomaha?
Ja som najskor okolo 17.30h. Kedy chodis spavat? Mozno nedostatok magnezia a spanku.