Milé maminky, chtěla bych se zeptat jestli pozorujete u svích dětí talent. Romanka má dva roky a kreslí na úrovni školčete. chtěla bych aby si tento talent rozvíjela ale nechci na ni tlačit.Prosím o rady a zkušenosti díky 🙂 🙂
@terezka87 dcera taky od dvou let krásně maluje,vyhrála i nějaké menší soutěže pro děti,tak sme se rozhodli ji přihlásit na uměleckou školu jako po škole 😉 kde všechno možné vytváří,to ji baví.
Ale nechala sem to až začla chodit do školy,dřív tedy nevím,ale pro ty menší taky něco je.
@terezka87 dcera taky od dvou let krásně maluje,vyhrála i nějaké menší soutěže pro děti,tak sme se rozhodli ji přihlásit na uměleckou školu jako po škole 😉 kde všechno možné vytváří,to ji baví.
Ale nechala sem to až začla chodit do školy,pač je o od 6roku,dřív tedy nevím,ale pro ty menší taky něco je.
@terezka87 Mně syn taky krásne kresli, zatim jsem ho nikam nehlásila, ale protoe učim v mš a srovnávám kresby nekterých ostatnich deti, co jsou treba o rok starší, jak muj syn a srovnám pak kresbu jeho, tak on je opravdu šikovný.A bavi ho to.Casem ho asi prihlasim do nejakého kroužku se zamerenim na výtvarku..se uvidi jeste🙂
Jé to máte krásné moje dcera je o 4 měsíce starší anenamaluje ani kolečko, jen čmáranice.A to jsem si dělala naděje že zdědí talent po mé sestře(je malířka)a učí malování v lidové škole umění a na základní škole.Ale s velkou pravděpodobností nezdědila nic🙂Jinak u vaší dcery bych ji v tom samozřejmě podporovala, a třeba tady u nás můžete už 3leté dítě dovést do lidušky a tam je třeba na základě namalovaného obrázku už můžou přijmout do kroužku malování a věnovat se jím.Tak bych třeba něco takového zkusila 🙂