Pozor na dudlík - po dvou použitích se rozpadl na kousky

silwiin
3. čer 2019

Ahoj maminky, chci upozornit na tento dudlik - nevim uz znacku... takhle vypada po dvou pouzitich, kdo mate tak pryc s nim. Neumim si ani predstavit, jak by to mohlo dopadnout, kdyby to mimino vcuclo:(

zelenaesmolda
3. čer 2019

@silwiin
myslim,ze to je MAM dudlik.Resit to tady je zbytecne,proc nepodas stiznost na COI?

miba10
3. čer 2019

@zelenaesmolda MAM to není, oni nemají to "drzatko". A tvar také neodpovídá a myslím že mají značku na savicce.
Ale souhlasím. Podat stížnost na ČOI

alcar
3. čer 2019
calvac
3. čer 2019

@silwiin ano, je to Lovi.

leilinka1234
4. čer 2019

Ano, je to zn lovi. Starší dcera používala, ale tohle se nikdy nestalo. Nicméně... Může se to stát asi u každé značky, pokud dítě vyloženě kouše, jakože to vaše asi ano. Hold dudlík není na kousání, ale na dudlání. Já bych se na čoi vyprdla.

camelinka
4. čer 2019

@zelenaesmolda proc zbytecne,tak asi varuje,jestli ho nekdo nema doma, ne??

elinka90
4. čer 2019

Pokud má Vaše dítě už zuby, tak se nedivím. Jak tu bylo psáno dudlík je k dudlání

claire90
4. čer 2019

Dudliky Lovi jsme pouzivali u prvni dcery a nikdy problem nebyl. Tedy dokud nemela zoubky, to pak neprezil dlouho Lovi, MaM ani Babylove..

silwiin
autor
4. čer 2019

@elinka90 ma 4 mesice. Takze zubama to opravdu neznicila.

Varuju kdyby ho nekdo mel doma, at si ho pohlida, pokud ti to
@zelenaesmolda tak vadi, prestan sledovat diskuzi a hotovo🙂

elinka90
4. čer 2019

@silwiin to je zvláštní. Tak buď je dudlík starý a nebo může být už starý. Kupovala jsi ho normálně v obchodě nebo jsi ho dostala od někoho? Vím, že se dával cca před 4-3 roky do časopisu

veraakubik
4. čer 2019

Moje dcera na dudlikach od Lovi vyrostla,byly naše hodně oblíbené,používaly jsme i lahvicky od této značky a nikdy jsme neměly problém..Tohle se nám nestalo,ačkoliv ho dcera cumlala dost..Dokonce její první mám schovanej a i téměř po 4 letech co jsem ho vytahla je v pořádku..

lidka41
4. čer 2019

@elinka90 přesně, koupila jsem s časopisem a úplně v pořádku, žádný problém nebyl, dokonce ho máme ještě teď, po roce a půl a blbne s ním náš pes. Podle fotky bych řekla, že to někdo překousl, nám teď dudlíky na hned překousne od dcery štěndo🙄😉

malytlustyhroch
4. čer 2019

@silwiin Tak bez zubu je to fakt sila, chapu ze ses znepokojena. Ale ve ctyrech mesicich uz se klidne muzou zacit zuby klubat, tak bych na tvem miste fakt zkontrolovala jestli se ji v puse zadne nerysuji, pripadne poridila kousatko. Bude super, kdyz casem napises, jestli se to opakuje i s dalsima znackama dudliku, at vime, jestli si dat pozor na Lovi, nebo ma tvoje dite proste zraloci stisk.

leilinka1234
4. čer 2019

@elinka90 taky mi přijde starý... Na fotkách vypadá i takový jetý.

silwiin
autor
4. čer 2019

@malytlustyhroch zraloci stisk nema, je malicka a nezvlada ani vycucnout mliko s prsu, po narozeni jsme museli davat mliko injekcni strikackou a zustala na lahvickach.
Kazdopadne je z obchodu novy... ale je dobre ze ctu ze se nikomu nic podobneho nestalo🙂

oveckaluky
4. čer 2019

Mně to přijde vyloženě ukousnuté... a dudlík tedy staře opravdu vypadá, nejen savička, i ta druhá strana. Tohle neodpovídá dudlíku starému 4 měsíce. Luci má dva dudlíky od narození, je jí 9 měsíců, a takhle tedy nevypadají...

malytlustyhroch
4. čer 2019

@oveckaluky tak, ta smetanove bila proste dudliku nelichoti, ale upatlanej muze byt klidne za dve hodiny - ja si dovedu predstavit, ze je to dudlik po dvou dnech. Rozhodne mi to prijde pravdepodobnejsi, nez ze by sem zakladatelka psala jen tak zbytecte nepravdive informace (i kdyz nejaka pravfepodobnost informacni valky je tu vzdycky). Jako prokousle to opravdu vypada o tom zadna.

zelenaesmolda
4. čer 2019

@silwiin
nevadi ale nevidim v tom smysl,tak tady varujes par mamin a co?kdyz uz mas pocit,ze je vyrobek pro dite nebezpecny tak to udelej poradne,tohle je k nicemu.
ale to je typicky ceska natura,brblat na netu nebo v hospode ale kdyz se pak ma opravdu neco resit tak skutek utek
Vim,ze nedavno byvala kolegyne davala neco takoveho na FB,ze dudlik dokonce cely upadl,byl to MAM tusim ale jista si uz nejsem takze stat se to muze ale je to treba resit dusledne,ne diskuzi na MK...

silwiin
autor
4. čer 2019

@zelenaesmolda no a z ceho prosimte usuzujes, ze jsem to na COI nenapsala a ze brbku na internetu? Proc bych nemela varovat par mamin, to je snad zakazany? Jediny koho tu ve vsech moznejch diskuzich vidim brblat a utocit na ostatni jsi akorat ty. Ja se snazim upozornit na vadny dudlik, na prislusna mista jsem to poslala uz davno. Kdyz to holky zkontroluji u svych deti a neshledaji nic zavadneho, tim lepe, ne?🙂

@oveckaluky ukousnuty to fakt neni, ostatni dudliky dudla mnohem dele a jsou vsechny ok...
jen by me zajimalo jak se pozna starej dudlik, protoze jestli jsou schopni tohle prodavat v obchodech...:(

zelenaesmolda
4. čer 2019

@silwiin
a co ti na COIce rekli?

silwiin
autor
4. čer 2019

@zelenaesmolda ze ho mam hodit na nejblizsi KHS, sepsali si tam nejakej papir a ze to poresi a uvidi. Takze zatim netusim nic, tzn mozna jen vadnej a starej kus, mozna jny problem. Pry to nejak otestuji nebo co.

silwiin
autor
4. čer 2019

Kazdopadne jestli nekoho urazi, ze varuju pred divnym dudlikem, tak se hluboce omluvuju. Uz to vickrat neudelam😂😂😂

treasurka
4. čer 2019

@silwiin Neomluvuj, ona smolda rejpe všude ;) Ignoruj ;)

zelenaesmolda
4. čer 2019

@silwiin
no mozna by bylo dobre to do toho prispevku napsat kdyby ho mel nekdo doma taky a chtel to resit

silwiin
autor
4. čer 2019

To je fakt, ja to tam pridam.

barca1010
5. čer 2019

Za nas to byly nejlepší dudliky...měli jsme jich několik a všechny vydržely dlouho dokud je mala nezačala kousat

zelenaesmolda
5. čer 2019

@silwiin
nejaky posun s coikou?