Mile maminky ty co mate deti pres rok a jeste poradne nechodi pouzivate jeste v tomto obdobi fusak?Ono pocasi je porad na houpacce dcerka jeste moc nechodi tak jsem chtela vedet jestli jeste vozite deti ve fusaku nebo uz mate neco tensiho napr.jarni fusak ten mam od emitexu.A uz davate jarni bundicky nebo jeste zimni.Dcerka ma tensi fusak v kocarku a nosi lehci zimni bundu.Vim ze jsou to hloupe otazky ale kazda rada do zivota dobra.A pred vsem dekuji.
ja mam 13 mesicni a davam do kocarku jarni/podzimni fusak.Kdyz je chladneji,tak dam nanoznik.Jinak bundu podle pocasi,ale u nas na Vysocine hodne fouka,takze prevazne jeste nosi zimni bundu,zda se mi,ze ma pak i teplejsi rucky.Kdyz davam slabsi,tak dam vzdycky radsi teplou mikinu,za me radsi vrstvu sundat,nez aby byla zima 🙂
Taky mám pořád fusák, když je chladno má zimní bundu, když je tepleji jarní nebo vestu. Ráno vodíme dceru do školy a to je pořád dost chladno.
13 mesicu a uz delsi dobu mame jarni fusak Emitex. Ale dcerku oblekam tak, aby mohla z nej ven si hrat treba na hristi ci zahrade. Vetsinou ma softshell overal, boty, cepici. Zimni bundu nemela uz delsi dobu, to spis pridam vrstvu pod overal. Jeste nechodi, leze a obchazi nabytek...
21 měs. a má jarní fusak, který se dá uplně rozepnout na dvě části. V zimě + nánožník. Každý ale bydlí jinde, ted je velký rozdíl zda jdeš ven v 7 ráno nebo v jednu odpol., taky kazdy den je jinak. Některé děti mají fusak, ale lehčí oblečení a naopak. Některé děti jsou teplokrevné, jiné zmzrliny... Prostě se zařidte dle situace 🙂
Momentálně rok a půl a fusak teda neměla už ani v zimě. Je pravda, ze vzdycky vsude je nejmin obleceny dite. A taky nebyla ještě nemocná. Tady to navlikani děti do jarních, zimních fusaku plus ještě deka a zimní bunda, to mi teda hlava fakt nebere.
14m jarní emitex už nějaký čas, bundu dle počasí, ráno třeba slabší zimní, odpo jen softshel
@lencamat asi takhle... Můj mladší má 2,5 roku. V batohu nosím mikinu, zimní bundu, teplejší čepici, a když náhodou vytáhnu kočárek, tak mám pod ním schovanou deku, nebo i fusak když je moc chladno. Prostě v tomto proměnlivém počasí jsem připravená na všechno, vysvléct jde vždycky 😉 chodíme ven odpoledne po spaní, a vracíme se večer, takže teplotní rozdíl i více než 10°C...
Tak treba dnes v noci jeste mrzlo. Ja mam sice dvoulete kluky, ale takove podzimno-jarni fusaky jsem zrusila teprve vcera. Dneska uz meli jen deku, ale rano teda byla jeste kosa. Nevidim v tomto pocasi na fusaku nic spatneho, pokud dite jeste nechodi. Samozrejme se ale nebavim treba o zimnim fusaku Emitex, ale o takovem jarnim fleesovem treba, coz je vlastne takova deka.
Ja kdyz vezu 3.5 leteho syna v kocarku a je okolo 10 stupnu mam berani fusak...stejne jako ostatni maminky😉... Nekdy ma lehce prikryte nohy...nekdy na nem jen sedi ...
Obcas jedem rano do skolky v kocarku 😉
Tady jezdi mimina na kozesine po cely rok 😉 v kocarku ...
Me prijde obcas jakoby si ceske maminky vymyslely k urcitym vecem vekove hranice a co uz je ta hranici musim odbourat abych nebyla trapna ...
Patrim teda spis k tem co mene oblikaji , sundavaji brzo cepici , brzy nasadi sandalky na holou nohu atd, ale nevidim duvod davat pryc fusak kdyz je fajn ze kdyz prece jenom spal, nebo ted sedi v kocarku , ze je mu dobre a hlavne se nepoti jako v nejake plastove dece ...
@hezz17 ja teda nevim ale zkuste si v zime na hodku sednou na zastavku v norm. Zimnim obleceni ... Me by to teda prijemne nebylo 😉
@lencamat ano,mam rocni nechodici dite a porad ji mam ve fusaku.ono je neco jineho kdyz jdeme na prochazku a hybeme se a kdyz to dite lezi,nema se moc jak zahrat
Syn ma 19 mesicu a ted v zime mel uz jen jarni/podzimni fusak. Do zimniho se mi nevesel. Ale byl vic obleceny nez kdyby byl v zimnim fusaku. Ted uz nosi jarni bundu. Patrim spis k maminkam co vic oblikaji. Dneska sice svitilo slunicko, ale ve stinu zima. Mel jarni cepici, body s dlouhym rukavem, mikinu, jarni bundu, puncochace a teplaky. 🙂
Zítra jedeme na celodenní výlet. Pro kluka 2,5 roku beru kočár na spaní po obědě, a fusak i deku, i když má být teplo na tričko. Budeme v lese a on bude spát... Fusak se dá vždy rozepnout, nebo strčit pod kočár
Ano, fusak ještě v roce má a bude ho mít i ve dvou letech, v závislosti na počasí. Do velké zimy zimní, do malé zimy jarní/podzimní, do vedra žádný. Bundu dávám podle aktuální teploty a povětrnostních podmínek, stejně teplou jako sobě. Například dnes jsme měli jarní, včera zimní.
Dekuji Vam vsem za nazory ono chapu kazda v jinem meste a ta teplota se lisi.A nebo je rozdil jít rano ven nebo az odpoledne to chapu.
@veronicka89 v puncochacich a kombineze klidně 😀 když sedí ma v zimě o vrstvu vic, když beha tak je oblečena stejně jako my.
A k čemu ti je, že Anča z Horní Dolní ještě ve fusaku a Mářa z jinama už ne? Tak vylez na balkon, zhodnoť situaci a podle toho obleč a nezakládej o tom diskuze, ne? Případně fusak se dá ve 20 stupních na slunci dát pod kočár a někde ve stínu zase nandat zpátky.