Používáte na věcičky pro mimčo sušičku?

denousek
3. kvě 2016

Ahojky mám dotaz..... když si chystate věcičky pro mimčo,např první praní nebo i pak dál...používáte sušičku?nebo raději kvuli bacilum žehlíte?přemýšlím o vyprání na 60 a pak šup do sušičky a do skříňky,jak to děláte vy?

olga_
3. kvě 2016

Žehlení kvůli bacilům/ bakteriím je nesmysl. Takže za mě vyprat, sušička, skříň. Nikdo nemáme skříň sterilní...

olivv
3. kvě 2016

Pračka, sušička, skříň 😉

madrilena
3. kvě 2016

@denousek Pokud to vypereš na 60°C a usušíš v sušičce, tak nemusíš žehlit. Podle mě je to dostatečně horké. Bez použití sušičky bych žehlila.

denousek
autor
3. kvě 2016

@olga_
@olivv
@madrilena hoky diky to me prave zajimalo ... ta jsem klidná... snad si to tím šedesátistupňovýmpranim nezničím

olga_
3. kvě 2016

@denousek Já jsem prala i normálně na 40, bez sušičky a žehlení (sušičkou vládneme poměrně krátkou dobu). Nikdy žádný problém. Syn je zdravý jako řípa, žádná vyrážka apod. Ale u spousty dětských a miminkovských věcí je myslím rovnou i ta 60 povolená.

soyevita
3. kvě 2016

@denousek Žehlit určitě budu jen to ,co je opravdu hodně zmačkané.
Jinak pračka a sušička úplně stačí.Žehlení je zbytečná ztráta času 😉

olivv
3. kvě 2016

@denousek prala jsem oblečeni na 40, myslím, že ne všechno je nutné na 60 😉

puresin
4. kvě 2016

@denousek Kdyz to dobre povesis, nemusis to zehlit. To bylo moje heslo celou vysokou. A ted mam susicku, takze nezehlim dal. 🙂 Zvlast nove veci peru pro cerstve mimco na 40', starsim jen na 30'. Na 50' pak jedine prokaknuty bodicka. 🙂

kutlosek
19. kvě 2016

Ja davam do susicky a nezehlim. Musis ale pocitat s tim, ze se ti bavlnene obleceji trosku smrskne.

raaduska
19. kvě 2016

Já měla před narozením malé věci vyprané na 40 a vyžehlené. Pak už jen 40 a sušička...

lajla
19. kvě 2016

Bez sušičky ani ránu

andysek2512
19. kvě 2016

@denousek peru všechny vecicky od začátku na 40 a susim v sušičce.... A teď občas peru jen na 30, žádná vyrážka nic.... Na tmavé prádlo používám klasické práci prášky na tmavé prádlo a malému to také nevadi🙂))
Ale řekla bych že orat oblečení na 60. Je zbytečný🙂)) peru jen pliny na 95🙂))

san_gimignano
19. kvě 2016

Pračka, sušička, komoda. Mám na sušičce program baby, tak jedu na něj.