Ahoj holky… jsem s malým aktuálně sama, manžel jel pracovně pryc, akorát jsme dělali nějaké věci do bytu a mám tu dva pytle a už dost zapáchající, vzdy jsem si řekla, ze to vynesu se synem, ale bydlíme ve 2. patře bez výtahu, tudíž ho taham ze schodů a ty pytle jsou těžké, s nim bych to nedala. Moje maminka, která by malého pohlidala dokonce má covid, takže dnes lehla do nemocnice 😭 a hlidam ji ještě k tomu jezevčíka, a teď babo rad… potřebuji s nim jít ještě ven rychle a ty koše odnést, ale nevím jak.. malý je prisavka, napadlo mě proste až malý usne (to spi dlouho) vzít proste ty pytle a psa… nebo nevím jaké jiné řešení… napadá vás něco? Jen aby se mu proste něco za těch 10 min nestalo 🙄🙄
Ahoj, když jsem teď byla týden sama doma bez manžela venčila jsem psa vždy s malým než šel spat cca okolo 18 hodiny. Radši bych šla 2x s košem i s prckem v náruči než abych ho nechala doma sama. Nikdy nevíš co se stane, může ze zlomit klíč v zámku, muzes upadlout 😀. Samozřejmě se nemusí stát nic, ale nemela bych dobrý pocit
Zase je pravda, že my máme výtah. Kdybych ho nemela možná bych mluvila jinak 😀
Jeste ho muzes nacpat do satku/nositka. Na FB jsou i regionalni skupinky, mozna ti nektera holka i pujci nejake svoje nahradni...
@jana_zofie Nechce v tom byt, nedavno jsem ho prodala…
@elissa48 Jojo, když jsem měla výtah, nebyl problém, teď je to fakt mazec, když nosim ještě odrazedlo a nakup, to jsem úplně hotova 😀
jestli se bojíš, tak krosničku na záda, ať se zase nepřerazíš na schodech... jinak bych to neřešila a až usne, tak se vybavila - klíče, náhradní klíče, telefon, případně chůvičku a šla, jestli jsi od popelnic za 10 minut zpět, tak je to v klidu... do sprchy jdeš taky ne, když malý spí...
jinak se psem moc neporadím, asi bych to nějak spojila s procházkou s kočárem...
@tynka9 Toho psa potřebuji vyvencit jen teď večer, zítra ho hodím otci, nebavíme se, jinak bych mu řekla, ať mi to vynese… takže jde jen o dnešní noc… naštěstí..
Když spí přece. 🤷♀️ Desetkrát se ujisti, že máš mobil, klíče a že ti dítě nemá kam spadnout z postele a jdi. Vždyť jde o 2 minuty. 😉
@prejeta_zaba už to mám za sebou 😀 děkuji holky! Malej tuhoš😀❤️
Nech ho v postýlce na chuvicce, do ruky mobil a klíče a nejezdit výtahem.
Bydlíme ve 3 patře bez výtahu a máme dvě děti + psa. Odpadky jsem nosila postupně (dítě do ruky, druhé samo, do druhé ruky pytel s odpadky). Psa jsem venčila ráno a odpoledne s dětmi, večer když děti spaly, tak jsem došla s chůvičkou jen na dvorek co máme k bytu v užívání.
Když dítě spí tak bez problémů. Jen vždy sebou mít klíče, mobil...
Dobrý večer.Máme kameru přenáší i zvuk. Když dám malého v poledne spát vyběhnu nakrmit,vynést odpad,sebrat ho.... na dvoře, naložit kotel vynést popel. Přibližně na dvacet minut, všechno s možností běžet okolo kamery a juknout 😀 když vím, že je v pořádku a nic ho netrápí je to v pohodě a spát vydrží. Jinak jak píší ostatní pojistit se klíči,mobilem a co nejlépe naplánovat
Ahoj, jsme ve třetím bez výtahu a když byla menší,tak jsem využívala nosítko. Teď v roce a půl to vezmeme v rámci procházky dopoledne i odpoledne a když jsme u mamky, tak s malou venčíme i psy.
Malyho do kočárku, pytle před dveře, psa doma. S malým dolu, vrátit se pro pytle, vyhodit, zpět do vchodu a nahoru pro psa
Kdybych řešila každý takový nesmysl ...tak nedělám nic ....🤭to i můj 6lety syn by vymyslel reseni
Ahoj, taky máme dva pejsky a ročního syna. Když byl přítel pryč, tak tu s nama byla moje ségra je jí 19,takže pomohla, ale když potřebuju vyvencit a přítel je ještě v práci, tak si, malého obleču a vezmu si ho do nosítka, zabalím si ho do nosici bundy a jdeme všichni ven. Na jaře a v létě je to lepší, nemusíš tak oblikat, ale dá se to i teď zvládnout. Přítel pracuje jen na ranní, ale když je venku teplo, tak ho se synem a s pejsky cekavame za barákem než přijede z práce 🙂 Jako nenechavala bych malého doma sama, ani 10 minut!
Já jsem sama porad, 4.patro bez výtahu. Syn má zatím dva měsíce, ale když byl na světě první syn,bohužel jsem to taky musela taky řešit. Byl v postýlce sám, do pěti minut jsem byla zpět, ani se nevzbudil.
Bydlela jsem s dítětem taky v bytě bez výtahu, 2.p. s košem když spí nebo když jsme šli na vycházku.
Pokud by to bylo tezke, nechám ho v kočárku dole u dveří. Vrátím se pro pytel. Kdybych měla psa, tak ho vencim při procházce s dítětem. Vždyť to není tak komplikované. Proč některé maminy hledaji problém v naprosto běžných věcech a komplikují si nekomplikované. ☺️
No 😅 možností je spousta, když spí, dát do nosítka, nebo ho prostě jen mít v ruce a do druhé ruky koš, hold se projdeš dvakrát. Jako já chápu, že spoustu ženských je zvyklých mít doma chlapa, ale když odjede pryč nevědět jak s dítětem vyhodit koš a radši ho čuchat, no 😅
Psa vyvenčit běžně i s dítětem a pytle když usne nebo pytle ke vchodovým dveřím,dítě do kočáru mě a dojít pro pytle.ja nevím,ale bydlím ve 4.patre bez výtahu,dvě děti s věkovým rozdílem 2r a 1 m a vždy jsem si musela poradit,chlap chodí do práce a než čekat na něj nebo babičky tak si vše zařídím a vyřídím sama.hledaji se problémy tam kde nejsou,nespolehejte na manzela nebo babičku,pak někdo vypadne a budete hotová že nic nezvladate,vždy se spoléhám na sebe,vezmu auto a jedu s dětmi k doktorovi,na nákup i výlet v týdnu.
Ještě dodám že nikdy bych nenechala dítě samotné v bytě...
Já vždy když musím, tak dám malou do postýlky, hračky. Vydrží🤗