Zdravím holky, co byste mi poradily účinného na potničky? Tedy myslím, že se jedná o potničky, malé se udělaly pupínky z každé strany obličeje, za ušima a trochu i ve vláskách. Už to měla na krku, ale samo se to ztratilo. Teď to má už celkem dlouho a je to spíš horší než lepší.
Udelat vyluh z repikove nati a potirat pomoci vaticky... nebo dr rikala i z cerneho caje
My jsme mazaly linolou a postupně to mizelo
Sudokrém, to mi poradila doktorka a do tří dnů to bylo výrazně lepší, do týdne zmizely
@hasara33
ja bych teda spis resila pricinu tech potnicek a snazila se jim zabranit se vubec udelat
@zelenaesmolda to se snažím, v pokoji jí před spaním větrám a přes den když je se mnou v obýváku také se snažím udržovat teplotu kolem těch 22 stupňů aby se nepotila, má na sobě jen body a tepláky a v noci spí v overalu... zkrátka hlídám aby se nepotila, ale i tak to nemizí ba naopak se to zhoršuje....nevím jakou jinou příčinu by potničky mohly ještě mít 🤷
@hasara33
co treba matrace nebo povleceni na kterem lezi?nam se mala vzdycky zapoti v loznici a to se tam ani netopi,jinde se tak nepoti.v lete ji dokonce tekly curky potu behem spani a musela jsem ji po odpolednim spanku vysprchovat protoze byla mokra
@zelenaesmolda spí na kvalitní matraci a spí na bavlněné plíně, přikrývám dekou, v noci když na ní sáhnu tak zpocená není, potí se akorát při krmení jinak vůbec a to jí pak obličej omyju vodou abych ten pot setřela
@zelenaesmolda Hele, muj maly to dela proto, ze ve spanku slinta. Takze si slinta pod tvar a diky tomu je zapareny.
@puhelin
to je mozne,to me nenapadlo,mala neslintala ani kdyz ji rostly zuby 🙂
@zelenaesmolda U nas to podedily po tatinkovi obe moje deti. Same uzitecne veci se po tech rodicich dedi. :D
U nas zabira bepanten jako jediny.Vzdy kdyz zkusim namazat necim jinym,protoze uz se mi to zda dobre tak je to zpet.I ja teda uz pochybuju,ze to jsou jen potnicky,uz to resime mesic.Nas to trapi na brisku a zadech.A to si davam bacha do ceho a jak moc ji oblekam.Vecne posloucham,ze je malo oblecena
@hasara33 my jsme mazali bepanthenem a zbavili jsme se toho raz, dva. 😊
A co doktorka na to?