Potničky. Co na ně použít?

hasara33
4. pro 2019

Zdravím holky, co byste mi poradily účinného na potničky? Tedy myslím, že se jedná o potničky, malé se udělaly pupínky z každé strany obličeje, za ušima a trochu i ve vláskách. Už to měla na krku, ale samo se to ztratilo. Teď to má už celkem dlouho a je to spíš horší než lepší.

jituli84
4. pro 2019

A co doktorka na to?

hasara33
autor
4. pro 2019

@jituli84 ta řekla ať to zatím nemažu ničím, ale to bylo před téměř dvěma týdny, od tý doby bych řekla, že to má horší, na kontrolu jdeme příští týden

puhelin
Autor odpověď smazal
Zobraz
jitulka87
4. pro 2019

Udelat vyluh z repikove nati a potirat pomoci vaticky... nebo dr rikala i z cerneho caje

eeveepokemon456
4. pro 2019

My jsme mazaly linolou a postupně to mizelo

sirka1
4. pro 2019

Sudokrém, to mi poradila doktorka a do tří dnů to bylo výrazně lepší, do týdne zmizely

zelenaesmolda
4. pro 2019

@hasara33
ja bych teda spis resila pricinu tech potnicek a snazila se jim zabranit se vubec udelat

hasara33
autor
4. pro 2019

@zelenaesmolda to se snažím, v pokoji jí před spaním větrám a přes den když je se mnou v obýváku také se snažím udržovat teplotu kolem těch 22 stupňů aby se nepotila, má na sobě jen body a tepláky a v noci spí v overalu... zkrátka hlídám aby se nepotila, ale i tak to nemizí ba naopak se to zhoršuje....nevím jakou jinou příčinu by potničky mohly ještě mít 🤷

zelenaesmolda
4. pro 2019

@hasara33
co treba matrace nebo povleceni na kterem lezi?nam se mala vzdycky zapoti v loznici a to se tam ani netopi,jinde se tak nepoti.v lete ji dokonce tekly curky potu behem spani a musela jsem ji po odpolednim spanku vysprchovat protoze byla mokra

hasara33
autor
4. pro 2019

@zelenaesmolda spí na kvalitní matraci a spí na bavlněné plíně, přikrývám dekou, v noci když na ní sáhnu tak zpocená není, potí se akorát při krmení jinak vůbec a to jí pak obličej omyju vodou abych ten pot setřela

puhelin
4. pro 2019

@zelenaesmolda Hele, muj maly to dela proto, ze ve spanku slinta. Takze si slinta pod tvar a diky tomu je zapareny.

zelenaesmolda
4. pro 2019

@puhelin
to je mozne,to me nenapadlo,mala neslintala ani kdyz ji rostly zuby 🙂

puhelin
4. pro 2019

@zelenaesmolda U nas to podedily po tatinkovi obe moje deti. Same uzitecne veci se po tech rodicich dedi. :D

luciefrydlova
4. pro 2019

U nas zabira bepanten jako jediny.Vzdy kdyz zkusim namazat necim jinym,protoze uz se mi to zda dobre tak je to zpet.I ja teda uz pochybuju,ze to jsou jen potnicky,uz to resime mesic.Nas to trapi na brisku a zadech.A to si davam bacha do ceho a jak moc ji oblekam.Vecne posloucham,ze je malo oblecena

hasara33
autor
4. pro 2019

@puhelin no to je možné, to mě také nenapadlo ..moje malá slintá dost, sice nevím proč, protože jí teprve budu dva měsíce takže to určitě není zubama, ale slintá

kristynka235
4. pro 2019

@hasara33 my jsme mazali bepanthenem a zbavili jsme se toho raz, dva. 😊

puhelin
5. pro 2019

@hasara33 Memu synkovi se ve 2 mesicich prorazily obe dolni jednicky.